1Password

Alle anmeldelser

1Password

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

1Password

Med 1Password skal du kun huske énadgangskode. Alle dine andre adgangskoder og vigtige oplysninger er beskyttet af din hovedadgangskode, som kun du kender.

Dine logins og private dokumenter opbevares sikkert i din adgangskodeboks. Dette beskytter dine oplysninger mod tyve, hackere og andre uvelkomne mennesker.

Med fingerspidsen kan 1Password registrere dine brugernavne og adgangskoder, når du logger ind på apps og hjemmesider. Med deres automatiske formularudfyldning kan du logge ind på dine onlinekonti med et enkelt klik, blik eller berøring.

Hold dine hemmeligheder sikre
Dit privatliv er deres topprioritet. En kombination af politikker, innovativ tænkning og dyb respekt for din ret til privatliv sikrer, at dine data altid er sikre.

De oplysninger, du gemmer i 1Password, er krypteret, og det er kun dig, der har nøglerne til at dekryptere dem. 1Password er designet til at beskytte dig mod sikkerhedsbrud og andre trusler, og de samarbejder med andre sikkerhedseksperter for at sikre, at deres kode er bundsolid. De kan ikke se dine 1Password-data, så de kan ikke bruge, dele eller sælge dem.

Kun du har adgang til dine 1Password-data
Dine 1Password-data er krypteret ende-til-ende for at holde dem sikre i hvile og under transport. 1Password's sikkerhedsopskrift starter med AES 256-bit kryptering, og de bruger flere teknikker til at sikre, at kun du har adgang til dine data.

Om 1Password og dit privatliv
Dine private oplysninger tilhører dig, og 1Password kan hverken sælge eller dele dem. Hvor det er muligt, indsamler de det ikke i første omgang. 1Password overholder kravene i EU's generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

1Password er designet med stor respekt for dit privatliv. De data, du gemmer i 1Password, er krypteret og utilgængelige for os. Alt andet bruges kun til at give dig service og support.

Data gemt i 1Password
Dine adgangskoder, kreditkort, noter og alle dine andre data er beskyttet af stærk kryptering

Alle dine adgangskoder og andre gemte elementer er private. De hvælvinger og genstande, du gemmer i 1Password, er krypteret ende-til-ende med nøgler, som kun du besidder. Din hovedadgangskode er privat. 1Password kender ikke din hovedadgangskode og kan ikke nulstille eller omgå den for at få adgang til dine data.
Dine metadata er private. Metadata såsom titler, URL'er, tags og brugerdefinerede ikoner er også krypteret.

Personligt identificerbare oplysninger
1Password indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere deres tjenester og hjælpe dig med fejlfinding. De indsamler oplysninger om:

- Din 1Password-konto: Hvilken type konto du tilmeldte dig, hvem der ejer kontoen, og hvordan kontoen blev betalt for.
- Dit brug: når du tilmelder dig, hvor mange bokse du opretter, hvor mange genstande er gemt i dine bokse, og hvor meget lagerplads du bruger.
- Dig selv: Din IP-adresse, de enheder, der er knyttet til din konto, og det navn, e-mailadresse og profilbilleder, du har givet os.
-Personligt identificerbare oplysninger deles aldrig med tredjeparter.

Privatlivsfunktioner i 1Password
Watchtower vil underrette dig om adgangskodebrud og andre sikkerhedsproblemer med de elementer, du har gemt i 1Password. Alt kontrolleres lokalt på din egen enhed. Dine websider og adgangskode sendes aldrig til 1Password eller nogen anden.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om 1Password
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.