1st Formations

Alle anmeldelser

1st Formations

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

1st Formations

1st Formations er en Companies House-godkendt virksomhedsstiftelsesagent og medlem af ACRA (Association of Company Registration Agents). Dette sikrer, at deres virksomhedsdokumentation er af højeste kvalitet, altid opdateret og i overensstemmelse med gældende regler og lovgivning.

De er til rådighed og klar til at hjælpe dig hvert trin på vejen: fra indledende forespørgsler, til valg af pakke, til at guide dig gennem virksomhedsdannelsesprocessen.

Hvis du har brug for hjælp eller gerne vil oprette din virksomhed over telefonen med en af ​​deres eksperter, så ring til os på 020 3897 2233.

Når du er klar til at starte
Du skal blot følge vores 4-trins virksomhedsdannelsesproces: Gå til deres hjemmeside og find ud af, om dit firmanavn er tilgængeligt; vælg en pakke; vælg de forretningstjenester, du ønsker, kassen og betal; og udfyld deres online ansøgningsskema. Dette bør ikke tage mere end 15 minutter, og din nye virksomhed bør være oppe at køre inden for 3 til 6 arbejdstimer.

Når din nye virksomhed er etableret, sender de dig en digital kopi af dine forretningsdokumenter. Udskrevne dokumenter tager mellem 24 og 48 timer at nå dig via post, og hvis din pakke indeholdt adressetjenester, vil de blive sat op for dig inden for 3 til 5 arbejdstimer.

Efter virksomheden er etableret
Lad os bare sige, at deres rejse sammen lige er begyndt! 1st Formations tilbyder gratis kundesupport hele din virksomheds levetid. Så ring til os eller send os en mail, hvis du har brug for hjælp.

De tilbyder også alle kunder gratis online virksomhedsadministration, hvilket giver dem mulighed for at vedligeholde og opdatere deres virksomhedsregistre og detaljer uden at skulle logge på og navigere på Companies Houses hjemmeside.

Hvem de er 1st Formations er Storbritanniens førende virksomhedsstiftelsesagent. Siden deres start i 2014 har de dannet over 750.000 virksomheder og hjulpet mange tusinde kunder med at udvikle deres forretning med ekspertrådgivning om aktieselskaber, rapporteringskrav og virksomhedsledelse.

1st Formations's værdier
Excellence inden for kundeservice er drivkraften bag alt, hvad de gør. Deres højt dygtige team er dedikeret til at støtte deres kunder før, under og efter dannelsen af ​​deres virksomhed. De er også stolte af deres miljø-, mangfoldigheds- og inklusionsansvar og deres støtte til mange britiske velgørende organisationer.

1st Formations er forpligtet til et program for løbende forretningsforbedringer. Deres team er fokuseret på at udvikle vores servicetilbud til at levere nye og innovative produkter. De er stolte af at lytte til vores kunder for at forstå præcis, hvordan vi kan hjælpe dem med at nå deres mål.

Som autoriseret Companies House eFiling Agent tilbyder de hurtig og nem online virksomhedsdannelse for britiske og oversøiske kunder. De fleste nye virksomheder registreres inden for blot 3 til 6 arbejdstimer.

Address Services 1st Formations tilbyder en række adressetjenester fra vores misundelsesværdige beliggenhed i Covent Garden, London, herunder registreret kontor, direktørens serviceadresse og forretningsadresse.

Deres virksomhedssekretærteam har udviklet et omfattende udvalg af corporate governance-tjenester og -produkter for at hjælpe vores kunder med lovoverholdelse og rapportering.

1st Formations vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.