23andMe

Alle anmeldelser

23andMe

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

23andMe

Find ud af, hvad dit DNA siger om dig og din familie. Se, hvordan dit DNA er fordelt på tværs af mere end 2000 regioner verden over. Oplev DNA-slægtninge fra hele verden. Del dine rapporter med familie og venner. Lær hvordan dit DNA påvirker dine ansigtstræk, smag, lugt og andre egenskaber

23andMe blev grundlagt i 2006 for at hjælpe folk med at få adgang til, forstå og drage fordel af det menneskeligegenom. De har mere end fem millioner genotypede kunder rundt om i verden.

Hvilken service tilbyder de?
På grund af gældende regler tilbyder 23andMe kun en Ancestry + Traits Personal Genetic Service på internationale markeder, og sundhedsrapporter er ikke tilgængelige. Tjenesten er kun tilgængelig på engelsk. Det kræver, at du indsender en spytprøve ved hjælp af deres spytopsamlingssæt og sender den til laboratoriet til analyse.

Deres Ancestry + Traits-tjeneste hjælper dig med at forstå, hvem du er, hvor dit DNA kom fra, og din familiehistorie. De analyserer, kompilerer og destillerer dine DNA-oplysninger til rapporter om din herkomstsammensætning, detaljerede herkomstrapporter, egenskaber, haplogrupper og neandertaler-herkomst. De leverer også et DNA-slægtningsværktøj, der giver dig mulighed for at forbinde med slægtninge, der har lignende DNA, samt en automatiseret stamtræsbygger.

Hvor nøjagtige er rapporterne?
Deres strenge kvalitetsstandarder omfatter:

- Alle spytprøver behandles i CLIA-certificerede og CAP-akkrediterede laboratorier.
- Genotyping er en etableret og pålidelig platform for DNA-analyse.
- Deres team af videnskabsmænd og medicinske eksperter bruger en robust rapportgenereringsproces for at sikre validitet.
- Deres personlige rapporter er baseret på solid videnskabelig forskning.
- Forældreprocenter er afledt af deres kraftfulde, gennemtestede system, der giver dig skøn over forældrenes nøjagtighed til inden for 0,1 %.

Hvordan er mit privatliv beskyttet?
Du bestemmer, hvordan din genetiske information bruges og deles med andre. De vil informere dig om, hvordan disse beslutninger implementeres, og hvordan de indsamler, bruger og deler dine oplysninger.

23andMe deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter uden dit udtrykkelige samtykke. De har længe støttet lovgivningsmæssige bestræbelser på at forhindre genetisk diskrimination og beskytte individers genetiske privatliv og vil ikke dele dine data eller resultater med arbejdsgivere eller sundhedsforsikringsselskaber. I USA var vi aktivt involveret i udarbejdelsen af ​​Genetic Information Non-Discrimination Act (GINA), som blev lov i 2008. Derudover var de en aktiv tilhænger af S-201 i Canada

23andMe har politikker og retningslinjer på plads for at beskytte personlige oplysninger om børn og juridisk inkompetente eller afdøde personer. De videregiver ikke oplysninger til retshåndhævende myndigheder, medmindre vi er forpligtet til at overholde en gyldig stævning eller retskendelse.

Tre trin. Det er simpelt.
Alle hjemmefra. Intet blod. Ingen nåle. Bare en lille spytprøve.

Besti: Dit spytopsamlingssæt leveres normalt inden for 3 til 5 dage. Ekspresforsendelse er tilgængelig.

Spyt: Følg instruktionerne i sættet og spyt ned i det medfølgende rør - alt hjemmefra. Registrer dit spytrør ved hjælp af stregkoden, så vi ved, at det er dit, og returner det til vores laboratorium i den forudbetalte pakke.

Opdage: Om cirka 3-4 uger vil du modtage en e-mail fra 23andMe, der fortæller dig, at dine rapporter er klar på din online konto. Log ind og begynd at opdage, hvad dit DNA siger om dig.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om 23andMe
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.