360 Total Security

Alle anmeldelser

360 Total Security

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

360 Total Security

360-virksomheden er den største udbyder af internet- og mobilsikkerhedsprodukter i Kina. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og er pioner inden for gratis internetsikkerhed. Den har lanceret 360 Total Security, 360 Mobile Security, 360 Security Browser og andre nationale sikkerhedsprodukter og 360 Enterprise Security Browser til regerings- og virksomhedsbrugere. PC-sikkerhedsprodukter har mere end 500 millioner månedlige DAU, og mobile sikkerhedsprodukter har mere end 460 millioner månedlige DAU. Samtidig leverer 360 omfattende sikkerhedstjenester såsom sikkerhedsrådgivning, sikkerhedsdrift og -vedligeholdelse og sikkerhedstræning til millioner af offentlige myndigheder og virksomheder.

360 Total Security
360 Total Security er et kraftfuldt program, der beskytter og optimerer din pc. Den indeholder mange værktøjer, der vil forbedre din computers ydeevne, hjælpe dig med at frigøre diskplads eller beskytte dit system, når du kører et program, som du ikke er sikker på indeholder malware eller ej.

Nu kan du mestre alle disse værktøjer og få mest muligt ud af 360 Total Security. I 360 Total Security's trin-for-trin guide lærer du, hvordan du downloader og bruger 360 Total Security, for at beskytte din computer og forbedre dens overordnede ydeevne.

Med hensyn til talent og teknologi kombinerer 360 den største "hvide hat-hær" på den østlige halvkugle med sårbarhedsminedrift i verdensklasse og offensive og defensive kapaciteter, mens den samler de største indenlandske sikkerheds-Big Data og næsten 10.000 originale teknologi- og kerneteknologipatenter. I august 2018 frigav Microsoft sin globale liste over top 100 sikkerhedsleverandører. 360 virksomheder med i alt 13 personer var inkluderet på listen, hvilket gør den til de mest udvalgte og højest rangerede sikkerhedsleverandører.

Brugen af kunstig intelligens
Med den hurtige udvikling af kunstig intelligens og Internet of Everything er "Den Store Sikkerhedsalder" ankommet. For at imødekomme brugernes multidimensionelle sikkerhedsbehov har 360 Company udviklet en række intelligente hardwareprodukter gennem produkt- og teknologiinnovation, herunder mobiltelefoner, børneure, intelligente kameraer, køreoptagere og hjemme-firewalls.

I februar 2018 afsluttede 360 ​​Company sin omstrukturering, skiftede navn og blev med succes børsnoteret på A-aktiemarkedet. Efter genforeningen fortsatte 360 ​​Company med at transformere sig selv gennem teknologisk innovation, samtidig med at de sikrede de originale internetsikkerhedstjenester og forskellige større virksomheder, og bredt anvendte førende teknologier, succesrig erfaring og massive data akkumuleret i netværkssikkerhedsområdet for at udvikle "Great Security".

I maj 2018 var 360 banebrydende for frigivelsen af ​​verdens største distribuerede intelligente sikkerhedssystem, "360 Brain of Security" og byggede et omfattende forsvarsstrategisystem i en æra med stor sikkerhed, idet de aktivt deltog i opbygningen af ​​national sikkerhed og yderligere forbedrede indenrigssikkerhedsøkologi.

Gratis for altid 
Brugere spørger ofte, om de har brug for en licens til at bruge 360 Total Security efter en prøveperiode. 360 Total Security's forpligtelse er at tilbyde 360 Total Security gratis, for evigt. Ingen licenser, ingen udløb og ingen skjulte gebyrer.

Hvordan har de råd til at tilbyde dig et antivirus helt gratis? Selvom mange af deres brugere for det meste er fortrolige med 360 Total Security, er dette ikke vores eneste produkt. Faktisk er vi en af de største teknologivirksomheder i Asien. Mange af vores produkter er de mest udbredte i hele Kina.

Husk at gøre som mange andre kunder og fortæl om din erfaring med 360 Total Security.