3F

Alle anmeldelser

3F

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

G
Gert I.
Sarah gik udover i at analysere forskellige forsikringsmuligheder, besvare mine spørgsmål og sætte min nye politik i brug. Hendes kommunikation var altid professionel, venlig og rettidig. Selvom je...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  tak for hjælpen

  Sarah gik udover i at analysere forskellige forsikringsmuligheder, besvare mine spørgsmål og sætte min nye politik i brug. Hendes kommunikation var altid professionel, venlig og rettidig. Selvom jeg havde et billigere politikalternativ med et andet firma, valgte jeg min nye politik med 3f på grund af den service, Sarah leverede til mig. Sarah er et aktiv for dit bureau. Tak, Sarah!

  Jeg kan helt klart anbefale 3f til alle der ønsker at være i trygge hænder. jeg elsker jeres service og vil helt klart gerne snakke med Sarah igen. der er mange fagforenenigner derude, men i er helt klart mit sted at være, i sær i disse usikre tider

  hs=be4a19c775b598648751a2bd29821109<div style="display:none;">


Andre læste også

Logo Business Danmark

Business Danmark

0 anmeldelser

Business Danmark er den eneste fagforening i Danmark, der har specialiseret sig i salg og marketing. De forkæmper den kommercielle dagsorden ...

Logo Fiverr

Fiverr

1 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er der højst sandsynlig en person som der kan hjælpe dig med det. Hvis du ikke er sikker p&...

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

3F

Arbejderbevægelsen startede i Danmark i 1871 da Den Internationale Arbejderforening blev grundlagt. I dagens Danmark er fagbevægleserne dybt integreret i alle vores industrier. Fagforeninger, både specialiserede og mere generelle forsøger at få de absolut bedste arbejdsvilkår for deres medlemmer. Og arbejdslivet er jo vigtigt. Vi bruger en tredjedel af døgnet på arbejdspladsen, så det skal være en fryd at møde op. Men hvem kan sikre dig de bedste vilkår, den bedste løn, og det bedste arbejdsliv? Det mener 3F, at de kan. På denne side kan du læse om en af Danmarks største fagforeninger.

Om 3F
Langt de fleste danskere i arbejdsalderen kender til 3F. Fagligt Fælles Forbund organiserer lønmodtagere, både faglærte og erhversuddannede og hjælper med bl.a. forhandlinger af overenskomst med arbejdsgivere. 3Fs rejse startede efter intensive forhandlinger mellem to forbund, KAD og SiD, og blev grundlagt i 2005.
Fagforeningen har flere medlemmer end nogen anden fagforening pr. 2018. De har omkring 264.875 medlemmer fordelt over 64 lokalafdelinger rundt om i landet. Udover at være en fagforening, driver 3F også A-kassen 3FA og udgiver magasinet Fagbladet 3F otte gange om året i et oplag på to millioner i alt.

Produkter og Services
Kernen af organsationen er, som de fleste fagforeninger, at sikre gode arbejdsvilkår og løn for deres medlemmer. Det gør de blandt andet gennem rådgivning og forhandlinger. Fagforeningen fungerer som mægler mellem arbejdsgiver og arbejdstager når der opstår konflikter. Er man medlem af en fagforening, får man hjælp af forhandlere og juridiske eksperter om løn, rettigheder, m.m.
Nogle fordele, som man måske ikke har hos andre fagforeninger, men er særligt for 3F er alle de samarbejdspartnere, de har sikret sig. 3F er partner med en række andre virksomheder og organisationer, som kan give medlemmerne fordele udover hjælp til arbejdslivet. Heriblandt findes rabatter på mobilabonnement gennem Alka Forsikrings mobiltjeneste Alka Mobil. Man kan derudover få adgang til rabatter på sommerferien. 3F udlejer sommerhuse, både i Danmark, men også i andre europæiske lande til en billig pris. Hos 3F kan du også få forsikringer. Fagforeningen udbyder forsikringer, der har at gøre med arbejdslivet, såsom lønforsikring og gratis indboforsikring til nyuddanede. Men du kan også tegne fritidsulykkeforsikring eller gruppelivsforsikring. Er man total fodboldnørd skal man måske overveje 3F som fagforening, for deres medlemmer kan frit afhente billet til 3F Superligaen og invitere en ven med 30% rabat.
Services, der er mere arbejdsorienteret inkluderer blandt andet gratis løntjek, juridisk vejledning, lønforhandling samt anden hjælp til overenskomst, dagpenge og arbejdsliv.

Komplimenter, Klager og Tips til 3F
3F mener selv, at de er den absolut bedste fagforening, man kan vælge i Danmark. Men hvad synes deres medlemmer? Hvis du er en af 3Fs mange medlemmer, er det dig, vi vil høre fra. Har du modtaget juridisk vejledning fra fagforeningen? Hvor meget hjælp synes du, at du har fået under konflikter, eller som arbejdsløs? Fagforeninger handler om solidaritet. Og her kan du hjælpe andre ansatte med at finde den helt rigtige fagforening for dem. Efterlad en kort anmeldelse, der beskriver din oplevelse med 3F på denne side.