99designs

Alle anmeldelser

99designs

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

99designs

99designs er den globale kreative platform, der gør det nemt for kunder og designere at samarbejde online. Siden 2008 har deres freelance-fællesskab bragt over en million kreative projekter ud i livet for tusindvis af geniale iværksættere, smarte virksomhedsejere og brands med store ideer.

Mennesker er hjertet i 99designs. Deres mission er at fremme kreativitet og give muligheder for mennesker over hele verden, uanset hvor de er og hvordan de vil arbejde.

Mennesker der hjælper mennesker
99designs's designfællesskab har masser af talent og professionel erfaring. Deres kunder er smarte, passionerede og fulde af gode ideer. Og 99designs-teamet har brugt mere end et årti på at opbygge en verdensklasses platform for kreativt fjernsamarbejde. Det er alle disse mennesker, der arbejder sammen, der får magien til at ske.

At have kontorer og kolleger over hele verden er allerede en stor ting, men 99designs synes, at det er endnu mere fantastisk, at enhver designer, fra Sydney til Serbien, kan leve af at gøre det, de elsker på deres platform. Faktisk har vores kreative fællesskab tjent mere end $300 millioner på 99designs til dato.

99designs kan godt lide at tage den naturskønne rute, skrue op for '99 Luftballons' af Nena og nyde turen. Selvom de tror på den seriøse kraft i fantastisk design, går kreativitet og leg hånd i hånd. Rejsen skal altid føles som en fantastisk roadtrip.

Design i verdensklasse
99designs er Vistas førende destination for grafisk design. De gør det nemt for dig at arbejde sammen med professionelle, kreative eksperter fra hele verden for at opbygge dit brand gennem brugerdefineret, mindeværdigt design.

Deres gennemprøvede kreative proces giver magisk design. Med deres globale fællesskab, der elsker at samarbejde, forvandler de dine gode ideer til specialdesignet, som du ikke kan få andre steder.

1 - Arbejd med en kreativ direktør

99designs vil udvikle ideer og strategier med dig online, som om du er i samme rum, kun med zoom. Fra brand-workshops til stakeholder management, vil din kreative direktør drive din kreative proces.

2 - Arbejd med det bedste talent

Din kreative direktør vil udvælge det bedste talent fra deres forskellige globale freelance-fællesskab, som bringer friske perspektiver og den rigtige stil til dit brand. 99designs præsenterer koncepter for runder af feedback, indtil de finder den rigtige pasform

3 - De bringer dit brand til live

Kreative drømme går i opfyldelse, da 99designs sikrer en smidig overdragelse og sørger for, at du er tilfreds med resultatet. Takket være deres platform er de i stand til at arbejde hurtigt, foretage sikre og nemme onlinebetalinger og også sikre dig den fulde ophavsret til dit design.

Foundation & Lederteams
99designs guider din brandudvikling og hjælper dig med at leverer et unikt sæt retningslinjer, så du kan gentage med konsistens. De hjælper dig også med at lave dine kreative kampagner og sikre, at de falder i genklang hos dit publikum.

Få hurtigt nye globale perspektiver. Forny dig. Design specialudgaveprodukter, mærkeillustrationer eller rebrand alt. Husk at fortælle os her på siden om din erfaring med 99designs og hvor meget du egentlig fik ud af det.