ABBYY

Alle anmeldelser

ABBYY

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

ABBYY

Der er mange fremragende softwareprodukter, der kombinerer PDF-redigering og optisk tegnlæsning (OCR)
ABBYY brugergrænseflade er minimalistisk og overskuelig, men du kan bruge en række værktøjer og muligheder. Hovedmenuen består af tre separate sektioner, en til at åbne og konvertere eksisterende filer, en anden til at oprette nye dokumenter fra din scanner og en tredje til at sammenligne dokumenter. Hvert område byder på detaljerede funktioner, som jeg vil forklare.

Ruden Åbn lader dig åbne en PDF-fil, konvertere en eller flere PDF- eller billedfiler til Word, Excel, PowerPoint og andre standardformater eller åbne en eksisterende PDF- eller billedfil i FineReaders unikke OCR-editor. Indstillingerne Konverter eksisterende filer lader dig konvertere individuelle PDF- eller billedfiler eller kombinere en række PDF- og billedfiler til et enkelt dokument. Du kan angive, hvor tæt du vil have, at den konverterede outputfil skal gengive formatet af input-PDF'en eller billedet. De fire forskellige muligheder spænder fra en nøjagtig gengivelse af det originale format (som er svær at redigere i Word, fordi teksten er i svære at administrere tekstbokse) til en kun tekst-output, som du selv skal formatere.

Redigering af PDF-filer
FineReaders funktionssæt til grundlæggende PDF-redigering er stort set det samme, som du finder i Adobe Acrobat, Nitro Pro og andre avancerede PDF-applikationer. Du kan oprette formularer, underskrive dokumenter digitalt, redigere billeder eller tekst, tilføje vandmærker, nummerere PDF'er, der består af flere dokumenter med separate sidetal ved hjælp af Bates og mere.

En funktion, som FineReader (overraskende nok) stadig mangler, er fuldtekstindeksering af flere filer, som findes i Kofax Power PDF og Adobe Acrobat, som dramatisk kan fremskynde tekstsøgninger. For to år siden, af en eller anden uforklarlig grund, deaktiverede Adobe funktionen, der bruger fuldtekstindeksering til hurtig søgning, men du kan stadig genaktivere den med et registreringshack. På den anden side, i modsætning til Acrobat, viser FineReader en liste over alle søgeresultater i en sidebjælke, så du nemt kan gennemse listen for at finde det dokument, du leder efter. Så alt i alt kan FineReader have en fordel, når det kommer til tekstsøgning.

OCR funktioner
ABBYY FineReaders fremragende OCR-editor er det redigeringsværktøj, jeg oftest bruger sammen med tjenesten. Når du første gang åbner en PDF- eller billedfil i OCR-editoren, begynder den OCR-bearbejdning, mens PDF- eller billedfilen vises i en grænseflade med flere vinduer. Denne grænseflade har en venstre sidebjælke med thumbnails af hver side, en stor rude med et billede af den aktuelle side, en anden stor rude med teksten, som appen OCRed fra den aktuelle side, og nederst i vinduet et nærbillede rude med et stort formatbillede af den del af den aktuelle side, som du arbejder på. Du kan tilpasse appens indledende OCR ved at fravælge områder med tekst, mærker eller billeder, som du ikke ønsker at beholde i outputtet. Hvis appen har misfortolket en tekst som en tabel eller omvendt, kan du også rette dette med et par museklik.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring ABBYY?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.