Admitad

Alle anmeldelser

Admitad

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Admitad

De sidste ti år er verden i stigende grad blevet digitaliseret i langt højere grad end tidligere. I den forbindelse er mange er nu blevet mere interesserede i at tjene penge online. Der er mange forskellige metoder til at opnå dette og man kan deltage i kurser, foredrag, webinarer, downloade e-bøger m.fl, der alle lover, at man kan begybde at tjene penge online med det samme. Der er utvivlsomt mange forskellige måder at generere en indkomst online, og mange metoder virker. For at identificere hvad der faktisk virker, vælger mange at læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der allerede har benyttet sig af de respektive muligheder og derfor kan dele ud af deres erfaringer og hjælpe andre med at komme igang. 

Om Admitad Lite
Virksomheden bag Admitad Lite blev oprettet i 2009 i Heilbronn, Tyskland, som i dag er deres internationale hovedkontor. Derudover åbnede virksomheden yderligere et kontor i Minsk, Hviderusland.
I dag har virksomheden mere end 900 medarbejdere, fordelt på 9 lande, der alle arbejder på online baserede løsninger. Disse har til formål at optimere og automatisere online markedsføring og annoncering, hjælpe deres kunder med at tjene penge på trafik, indhold og deres følgere, samt udvikle nye og innovative løsninger til fremtidens digitale markedsplads.

Produkter og Services hos Admitad Lite
Admitad Lite er en vifte af services, der alle er bundet sammen omkring deres platform, der har til formål at facilitere kontakt mellem udgivere og forhandlere, også kendt som et affiliate-netværk. Denne type netværk fungerer således, at både udgiver og forhandler får noget ud af hver transaktion, der er resultatet af denne kontakt. Udgivere af websteder vil normalt sende internet trafik til forhandlerne, ofte bestående af personer, der allerede har vist en form for købsinteresse i de produkter der sælges af forhandleren og derfor er der en vis sandsynlighed for, at de vil købe noget. 
Admitad er i den forbindelse en platform der er lavet for at gøre det lettere for udgivere af websteder at finde og deltage i affiliateprogrammer, der er relevante for netop deres hjemmeside, hvilket giver dem en langt større sandsynlighed for at generere en indtægt fra de personer, de videresender til forhandleren. På samme måde hjælper Admitad forhandlere, der tilbyder affiliateprogrammer, at nå ud til langt flere relevante udgivere og kunder, da Admitad markedsfører alle deres affiliateprogrammer over for samtlige udgivere, der er medlemmer i deres netværk af affiliater.
Betalingen for den sendte trafik er ofte en andel af de indtægter, som forhandleren genererer på baggrund af de besøgende fra udgiverens websted, der er blevet videresendt til deres egen netbutik. Det kan også være et fastlagt gebyr for hver af de videresendte besøgende, der på forhandlerens websted gennemfører en forudbestemt handling, der har værdi for forhandleren. Dette kan eksempelvis være tilmelding til et nyhedsbrev eller lignende.

Komplimenter, Klager og Tips til Admitad Lite
Er Admitad Lite et værktøj du benytter, enten som enkeltperson eller virksomhed, til at generere en indtægt online? Vil du i den forbindelse anbefale andre, at starte med at bruge denne service til samme formål? Ved at skrive en kundeanmeldelse her på siden omkring Admitad Lite kan du hjælpe andre med at rette deres fokus og ressourcer mod den bedste løsning for netop dem.