Adobe

Alle anmeldelser

Adobe

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Adobe

Står du og skal bruge et software til hobbyredigering eller professionelt på dit arbejde? Er du også til designs og layouts? I denne anmeldelse vil vi fokusere på et af verdens største billede- og videoredigeringsvirksomheder Adobe, hvor du har en hel palette af billederedigerings software til rådighed.

Denne berømte multinationale softwarevirksomhed er måske bedst kendt for sit flagskib Photoshop, men dens portefølje omfatter snesevis af forskellige produkter spredt på tværs af Creative-, Document- og Marketing Cloud-platformene. Det der forener disse produkter, er Adobes mål: At skabe software, der hjælper enhver med en idé eller en historie med at føre deres vision ud i livet.

I denne Adobe anmeldelse vil vi introducere dig kundeanmeldelser af 13 iøjnefaldende apps og forklare i enkle vendinger hvad de gør, og hvorfor du muligvis har brug for dem. 

Om Adobe
Virksomheden blev grundlagt i John Warnocks garage. Navnet Adobe er afledt af Adobe Creek i Los Altos, Californien, som løb bag Warnocks hus. Denne bæk er så navngivet, fordi den er lavet af ler, en hentydning til den kreative karakter af virksomhedens software. Adobes firmalogo har et stiliseret "A" og er designet af Marva Warnock, en grafisk designer, som også er John Warnocks kone. Virksomhedens logo er også John Warnocks logo.

Adobes produkter og services
Listen over Adobe-software er ret lang, som du kunne forvente, med Creative Cloud-pakken, der dækker stort set alle kreative aktiviteter. Uanset om du er grafisk designer, webdesigner, fotograf, illustrator, marketingmedarbejder eller arbejder med tv og film, tilbyder det de fleste af de værktøjer, der betragtes som industristandarder i dit fag.

De fleste Adobe-software kræver dog et abonnement. Potentielle abonnenter har valget mellem at tilmelde sig kun en enkelt app, fotografiplanen eller hele Creative Cloud Suite (vær på udkig efter en Adobe Creative Cloud-rabat). Det er en stor beslutning at tage, så det er vigtigt at vide præcis, hvad du køber. Selvom der er over 50, ja 50 apps i alt, er der 13 hovedapps som du bestemt bør kende til.

I 2016 gennemførte Adobe under administrerende direktør Shantanu Narayen en femårig overgang af sin produktportefølje fra lokal software til software-as-a-service. Det betyder at dens applikationer kan drage fordel af cloud-baseret intelligens, for at give brugerne opdaterede anbefalinger og løsninger. Adobe kan prale af, at den har opnået en førsteplads i teknologiindustrien, ved at overgå sit højeste salg af desktopsoftware med cloud-abonnementer. I mellemtiden skubbede virksomheden ind i spændende nye kategorier i 2017, som AI og virtual reality. Den er også ved at finde ud af, hvordan man integrerer maskinlæring i eksisterende software, som en ny Photoshop-funktion kaldet "Vælg emne", som Adobe Sensei bruger til at adskille motivet på et billede fra resten af baggrunden.

Ris, ros og anmeldelser af Adobe
Hvis du allerede har handlet Adobe software, hvad synes du så om tjenesterne? Kunne du lide dem, og ville du handle igen? Synes du, at nogle ting bør udvikles yderligere, og hvad er dine ideer til en sådan forbedring? Fortæl os det ved at skrive en anmeldelse om Adobe.