AirHelp

Alle anmeldelser

AirHelp

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

AirHelp

AirHelp gør det nemt at kræve erstatning for alle passagerer, der er usikre på deres rettigheder, mangler tid eller ikke har ekspertisen til at tage processen i egen hånd. AirHelp står op over for flyselskaber i retten og kæmper for, at de nationale regeringer indfører retfærdige flyrejserettigheder. De har hjulpet utallige mennesker gennem dere kamp for retfærdighed.

Mennesker
AirHelp kæmpede for at gøre lovene mere retfærdige og klarere. Nu nyder alle godt af disse afgørelser.
Siden deres grundlæggelse som startup i 2013, er AirHelp blevet verdens største fortaler for flypassagerrettigheder. Gennem deres kamp for retfærdighed har de hjulpet utallige mennesker.

De investerer løbende i data og banebrydende teknologi for at forbedre vores brugervenlige hjemmeside og gøre deres kunders krav endnu nemmere.

De taler 16 sprog, og deres 350+ medarbejdere omfatter verdens største team af advokater med speciale i flypassagerers rettigheder. Kombineret med det lokale kendskab fra et netværk af advokatfirmaer i 30 lande, er de i stand til at hjælpe passagerer over hele verden.

Holdet
AirHelp er en teamindsats, og deres team kommer fra hele verden og har en bred vifte af færdigheder. Fra deres kundeservicerepræsentanter, der står klar til at hjælpe med kravsspørgsmål, til deres udviklere, der bygger teknologien, der gør det muligt for passagerer hurtigt og nemt at tjekke, om deres krav er gyldigt, eller deres datateam, der arbejder på deres omfattende database med flystatistik. De er her alle for at hjælpe passagerer.

Dine flypassagerrettigheder forklaret
Flypassagerrettigheder er specifikke love, der støtter rejsende og går ind for en form for kompensation, når det kommer til flyafbrydelser forårsaget af flyselskaber.

Selvom konturerne af lovene varierer fra land til land, bruges disse typer love i vid udstrækning både nationalt og internationalt (i USA, Europa og videre). Dybest set, når en person rejser på et fly, har de juridiske rettigheder.

Problemet er, at mange mennesker ikke ved, at loven er på deres side, eller at passagerrettigheder overhovedet eksisterer. Faktisk kender 85 % af flypassagererne verden over ikke deres rettigheder.

Tag en aktiv rolle i flypassagerers rettigheder
Hos AirHelp har de gjort det til deres mission at give rejsesamfundet og flypassagerer generelt vigtige, opdaterede oplysninger om passagerrettigheder. De har gjort det til deres mission at hjælpe både nybegyndere og erfarne rejsende med at forstå afgørende detaljer. Derudover bestræber de os på at forenkle specifikke juridiske krav, der er på din side, så du ved, hvad loven giver, og hvordan du effektivt går videre i tilfælde af en række flyafbrydelser, som er uden for din kontrol. De hjælper personer, der er ramt af flyforsinkelser, flyaflysninger, boardingafvisning og mistedeforbindelser.

Til dato har de hjulpet 16 millioner rejsende, og de leverer også yderligere tekniske ressourcer til rejsende, der søger kompensation for deres flyrejse. Vidste du for eksempel, at hvis dit fly er forsinket, kan du hurtigt beregne, hvor meget flyselskabet skylder dig med deres gratis beregner for kompensation for flyforsinkelser?

Flypassagerrettigheder og regler du bør kende til
Selvom det er rigtigt, at individuelle lande overholder deres egne love, er der nogle vigtige træk ved regionale eller internationale love, der fungerer som vigtige værktøjer for flypassagerer. Disse omfatter EU-lovgivning EC 261, forskellige amerikanske love og Montreal-konventionen.

AirHelp vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.