APPSBD

Alle anmeldelser

APPSBD

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

APPSBD

APPSBD er en A-1 og varig WordPress-plugins og applikationsudviklervirksomhed. De er oprigtige omkring kvalitet og hvordan man sikrer brugervenligheden af en software, det ved APPSBD. De er professionelle til at udvikle softwarelicenser og Help Desk-software.

APPSBD er dem, der ikke er bange for arbejde. De efterlader intet arbejde ufærdigt. Hvert job bliver kontrolleret, og deres produkt frigives i henhold til kvaliteten efter at have gennemført alle kontroltrinene. De har aldrig lært at tabe. De løser alle forfærdelige problemer sammen med teamet. Deres stærke allierede er deres ressourcer og tillid. De er selv loyale over for virksomheden. APPSBD ved ikke, hvordan man efterlader en ordre ufærdig.

Teknologien som APPSBD bruger
De bruger PHP og Codeigniter til al deres softwareudvikling. Til frontend-udvikling bruger de VUEJS og JQUERY til real-timedataparsing og genfinding. Du får live dataopdateringer i hele deres software.

APPSBD opdaterer alle sine produkter regelmæssigt. Og hver fejl er vigtig for os for at udvikle deres system mere effektivt og sikkert. De bestræber os på at rette enhver fejl inden for 24 timer.

De har et problemløsningsteam. Den er altid aktiv 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og løser enhver form for anmodning eller opgave for deres virksomhed, når det er nødvendigt. Alle deres produkter frigives efter at have bestået kvalitetskontrol. Uden at sikre kvaliteten, vil vi aldrig frigive noget produkt til markedet.

Hvad gør os anderledes?
Deres kvalitetssoftware er deres første kendetegn, der adskiller dem fra andre. Kvaliteten af ​​deres produkter har bragt os til det punkt, hvor de er bemærkelsesværdige i dag. For os er kærligheden til deres kunder og deres støtte uendelig. Bag dette ligger naturligvis bidraget fra vores partneres upåklagelige omkostninger, og det er sådan, vi kommer videre.

Venlig support (24/7)
APPSBD forsøger at støtte sine kunder med det samme, og hvis kunderne ikke er tilfredse, lukker APPSBD aldrig virksomheden. De har mange supportteknikere til at støtte deres kunder

For deres kollegaer har tiden prioritet over kvaliteten af ​​APPSBD's produkter. Dere kunders tilfredshed er deres hovedmål. At opnå dette har været meget svært for dem. De er glade for, at vores kunder støtter os nok og forstår os. Hovedmålet med APPSBD er at give vores kunder alle produkter af højeste kvalitet.

Før du anmoder om en refusion, skal du kontakte APPSBD for at fortælle os om eventuelle problemer med deres produkt. Hvis vi ikke kan løse problemet inden for 48 timer, udstedes refusionen uden spørgsmål. De kan kun give dig refusionen, hvis du kontakter os angående problemet og venter maksimalt 48 timer.

Live chat er kun til spørgsmål før salg. For hjælp, bedes du oprette en billet eller kontakte os via vores kontaktside.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om APPSBD
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.