Atlas VPN

Alle anmeldelser

Atlas VPN

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Atlas VPN

Som navnet antyder, sætter Atlas VPN hele verden lige ved hånden. Denne mobilfokuseredeVPN-tjeneste er fantastisk til begyndere, har brugervenlige apps og en nyttig gratis version. Atlas VPN fjerner blokeringen af ​​streamingtjenester som Netflix og BBC iPlayer, sikrer, at du kan surfe uden reklamer med dens annonceblokeringsfunktion og sørger for, at dine data ikke er blevet lækket med dens kraftfulde Data Breach Checker.

Hvad mere er, giver denne service dig mulighed for at vælge mellem over 700 servere i 31 lande. Den har også en funktionel kill-switch og en pålidelig politik uden logs.

Gratis version
Atlas VPN er en af ​​de få tjenester, der tilbyder en gratis version, og det skal ikke undervurderes. Husk dog, at denne plan har en datagrænse på 10 GB – så det er ikke det bedste valg til at downloade og streame store mediefiler.

Som gratis bruger får du adgang til tre steder: Japan, Australien og USA. Selvom der ikke er nogen daglige datagrænser, giver den gratis version dig ikke adgang til streamingoptimerede servere, 24/7 support, ubegrænsede samtidige forbindelser og SafeBrowse-funktionen.

Servere og lokationer
En stor flåde af servere betyder god global dækning, uanset hvor du er. Det betyder også, at det er nemmere at finde en hurtigere server, fordi brugerbelastningen er jævnt fordelt på serverne. Dette har indflydelse på ydeevnen.

Desværre dækker Atlas VPN ikke for mange lokationer. Det har kun 700+ servere i 31 lande. Sammenlignet med veteranerne på VPN-markedet virker disse tal små. Atlas VPN var en mobil-only VPN-tjeneste i et stykke tid, så disse tal afspejler den variation, der normalt er tilgængelig med gratis apps i mobilappbutikker. Selvom tjenesten har indhentet introduktionen af ​​desktop-klienter, kan flådestørrelsen stadig udvides.

Lige nu er serverudvalget størst i Europa – du kan vælge mellem 23 lokationer. Dækningen i andre regioner i verden er meget værre: kun fire lande i Asien, to i Amerika og to i resten af ​​verden. Når du opretter forbindelse til en server, kan du vælge en SafeSwap-server. Servere med denne funktion vil dirigere din trafik gennem flere IP-adresser, hvilket gør det praktisk talt umuligt at spore dig.

Funktioner i Atlas VPN
Selvom Atlas VPN ikke tilbyder en utrolig bred vifte af funktioner, har den stadig meget at byde på. For eksempel sikrer den ondsindedewebstedsblokering, at din enhed ikke bliver inficeret med malware ved at blokere sortlistede websteder. VPN tilbyder også IP-adresserotation, hvilket er en ret unik funktion. Endelig kan du nyde Data Breach Checker, som fortæller dig, om dine data stadig er sikre.

SafeBrowse
Du kan finde knappen SafeBrowse (eller SafeBrowse Plus på macOs og iOS) på fanen Sikkerhedsindstillinger. Dette er en valgfri sikkerhedsforanstaltning, som du kan aktivere for at blokere ondsindede websteder. Hvis du browser med VPN tændt og støder på et sortlistet websted, vil du blive nægtet adgang.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Atlas VPN
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.