Audials

Alle anmeldelser

Audials

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Audials

Audials blev oprindeligt grundlagt i 1998 under navnet RapidSolution Software. Stærk forretningsvækst førte til en kapitaludvidelse og konvertering til AG i 2002. Siden 2003 har virksomheden haft et helejet datterselskab i Temeschburg, Rumænien, som fungerer som virksomhedens teknologiudviklingscenter.

En komplet pakke af premium underholdningsløsninger
I 2004 lancerede RapidSolution Tunebite, en løsning designet til at redde forbrugerne fra frustrationen over kopibeskyttelsesforanstaltninger pålagt af digitalemusikudbydere. Tunebite, det første stand-alone produkt i RS audials produktlinjen, har vundet adskillige internationale priser og betragtes nu som en internetklassiker. Det er en af ​​de mest eftertragtede kopibeskyttelsesløsninger på verdensplan.

Alt-i-én løsning Audials One
I begyndelsen af ​​2005 blev Radiotracker det næste bedst sælgende medlem af RS audials suite. Siden da har en målrettet udvidelse af RapidSolutions udviklingsaktiviteter produceret en lang række softwareløsninger, der har været tilgængelige individuelt og som en del af Audials One siden 2006. Siden Software Generation 8 har Audials One været flagskibsproduktet med alle Audials verdener og funktioner faner.

Internationale operationer
Audials AG har et teknologiudviklingscenter i Rumænien og har aktive partnerskaber med udviklingspartnere i Kina og Ukraine. Audials produktlinje distribueres gennem adskillige partnere på internettet i over 100 lande. Udviklingen af ​​hele Audials produktlinje til forskellige systemplatforme er nu blevet virksomhedens hovedfokus. For at understrege denne udvikling blev RapidSolution Software omdøbt til Audials AG i juni 2012.

Populær hos millioner af brugere over hele verden
Med 10.000.000 brugere er Audials AG - med sit flagskibsprodukt Audials One - nu en af ​​de førende producenter af Windows-software til lovlig digital underholdning fra internettet og til redigering, styring og distribution af medier til pc, smartphones og tablets.

Audials AG tilbyder partnere en licens til at integrere Audials API i deres egne underholdningssystemer. Derudover er det muligt at udvikle specialtilpassede applikationer til (præ-)installation på disse systemer.

Brug Audials API på enhver platform
Det faktum, at Audials-applikationer kører på alle platformstyper, har bidraget til denne succes. Fra traditionelle Windows-pc'er til Android og iOS til rene webbaserede browserapplikationer, serveres alle populære platforme. Audials-applikationen er endda blevet integreret i Boschs mySPIN-infotainmentsystem. Andre platforme, der i øjeblikket er på planlægningsstadiet, omfatter hjemmeassistenter, yderligere infotainmentsystemer til biler og smart-tv. For effektivt at implementere denne række af applikationer og platforme har Audials udviklet det såkaldte Audials API, som muliggør enkel og bekvem adgang til indhold. Applikationerne selv skal derfor kun bekymre sig om at vise indholdet på en sådan måde, at det passer optimalt til deres platforme.

Tak fordi du læste om Audials
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Audials kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.