Autodesk

Alle anmeldelser

Autodesk

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Autodesk

Autodesk  er en amerikansk multinational softwarevirksomhed, der producerer softwareprodukter og -tjenester til arkitektur-, ingeniør-, konstruktions-, fremstillings-, medie-, uddannelses- og underholdningsindustrien. Autodesk har hovedkvarter i San Rafael, Californien, og har et galleri med sine kunders arbejde i sin San Francisco-bygning. Virksomheden har kontorer rundt om i verden. De amerikanske kontorer er placeret i staterne Californien, Oregon, Colorado, Texas, Michigan, New Hampshire og Massachusetts. De canadiske kontorer er placeret i provinserne Ontario, Quebec og Alberta.

Design
Autodesk ændrer, hvordan verden er designet og lavet. Deres teknologi spænder over arkitektur, teknik, konstruktion, produktdesign, fremstilling, medier og underholdning, hvilket giver innovatører overalt mulighed for at løse store og små udfordringer. Fra grønnere bygninger til smartere produkter til fascinerende blockbusters, Autodesk-software giver innovatører mulighed for at designe og skabe en bedre verden for alle.

Men de er rastløse til at gøre mere. Hos Autodesk tror de ikke på at vente på fremskridt, de tror på at gøre det – ved at kombinere teknologier, frigøre talenter, frigøre indsigt og give vores kunder mulighed for at finde løsninger på de udfordringer, de står over for i dag. Deres software giver kunderne de rigtige værktøjer til at arbejde, evnen til at tænke fleksibelt og kraften til at transformere det, der faktisk skal laves.

Historie
Virksomheden blev grundlagt i 1982 af John Walker, som var med til at udvikle de første versioner af AutoCAD. AutoCAD, virksomhedens flagskib computer-aideddesign (CAD) software, og Revit bruges primært af arkitekter, ingeniører og bygningsingeniører til planlægning, design og modellering af bygninger og andre strukturer. Autodesk-software bruges på mange områder og i projekter lige fra One World Trade Center til Tesla-elbiler.

AutoCAD
Autodesk blev mest kendt for AutoCAD, men udvikler nu også en bred vifte af design-, ingeniør- og underholdningssoftware samt en række forbrugersoftware. Fremstillingsindustrien bruger Autodesk digital prototyping-software, herunder Autodesk Inventor, Fusion 360 og Autodesk Product Design Suite, til at visualisere, simulere og analysere den virkelige verdens ydeevne i forhold til en digital model i designprocessen. Virksomhedens Revit-bygningsmodelleringsproduktlinje er designet til at give brugerne mulighed for virtuelt at udforske design, konstruktion og ledelse af en bygning, før den bygges. Autodesks Revit-produktlinje er designet til at give brugerne mulighed for virtuelt at udforske design, konstruktion og ledelse af en bygning, før den bygges.

Autodesks medie- og underholdningsdivision udvikler software til visuelle effekter, farvekorrektion og -redigering samt animation, spiludvikling og designvisualisering. 3D's Max og Maya er begge 3D-animationssoftware, der bruges til visuelle effekter i film og spiludvikling.

Platforme
Divisionen Platform Solutions and Emerging Business (PSEB) udvikler og administrerer produktgrundlaget for de fleste Autodesk-tilbud på forskellige markeder, herunder Autodesks flagskib AutoCAD, AutoCAD LT, AutoCAD til Mac og AutoCAD Mobile App (tidligere AutoCAD 360). Autodesk Suites, Subscription and Web Services, som omfatter Autodesk Cloud, Autodesk Labs og Global Engineering, er også en del af PSEB. Som et usædvanligt træk for en avanceret virksomhedssoftwareleverandør er Autodesk begyndt at tilbyde AutoCAD LT 2012 til Mac gennem Apple Mac App Store. Også en del af PSEB er Autodesk Consumer Product Group, som blev dannet i november 2010 for at stimulere interessen for 3D-design og "fostre en ny bølge af designere, der hungrer efter sofistikeret software." Brugerne spænder fra børn, studerende og kunstnere til hobbyfolk og gør-det-selv-folk.

Tak fordi du læste om Autodesk
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Autodesk kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.