Avast

Alle anmeldelser

Avast

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Avast

Avast er en tjekkisk multinational cybersikkerhedssoftwarevirksomhed med hovedkontor i Prag, Tjekkiet, som forsker i og udviklercomputersikkerhedssoftware, maskinlæring og kunstigintelligens. Avast har mere end 435 millioner månedlige aktive brugere og den næststørste markedsandel blandt leverandører af anti-malware applikationer på verdensplan fra april 2020. Virksomheden beskæftiger cirka 1.700 mennesker på sine 25 kontorer verden over. I juli 2021 annoncerede NortonLifeLock, et amerikansk cybersikkerhedsfirma, at det var i diskussion om at fusionere med Avast Software. I august 2021 godkendte Avasts bestyrelse et tilbud på 8 milliarder dollars. 

Historien
Avast blev grundlagt i 1988 af Pavel Baudiš og Eduard Kučera som et kooperativ. Det havde været en privat virksomhed siden 2010 og havde sin børsnotering i maj 2018. I juli 2016 købte Avast konkurrenten AVG Technologies for 1,3 milliarder dollars. På det tidspunkt var AVG det tredjerangerede antivirusprodukt. Virksomheden er noteret på både Prag-børsen og London-børsen og er en del af FTSE 100-indekset.

Virksomhedens hovedprodukt er Avast Antivirus sammen med værktøjer som Avast Secure Browser og Avast SecureLine VPN.

I juli 2021 annoncerede NortonLifeLock, et amerikansk cybersikkerhedsfirma, at det var i forhandlinger om at fusionere med Avast Software. I august 2021 godkendte Avasts bestyrelse et tilbud på 8 milliarder dollars. For at opnå de nødvendige aktionær- og antitrust-godkendelser er det usandsynligt, at handlen lukkes før midten af 2022.

Den 16. september 2021 ændrede Avast sin brandidentitet med det mål at "beskytte digital frihed for alle onlineborgere".

Avast's produkter
Avast udvikler og markedsfører virksomheds- og forbrugersikkerhedsprodukter IT til servere, desktops og mobile enheder. Virksomheden markedsfører både Avast-produktlinjen og erhvervede produkter under mærket AVG. Ved udgangen af ​​2017 havde virksomheden fusioneret AVG- og Avast-produktlinjerne og arbejdede på at integrere de to virksomheders virksomhedsdivisioner. Derudover har Avast udviklet værktøjer til at forbedre batterilevetiden for mobilenheder, rydde op i unødvendige filer på harddisken, finde sikre trådløse netværk eller oprette forbindelse til internettet via en VPN. Avast er en førende udbyder af sikkerhedsprodukter til mobile enheder.

Avast og AVG sikkerhedssoftware sælges på en freemium-model, hvor grundlæggende sikkerhedsfunktioner er gratis, men der skal købes en premium-version for avancerede funktioner. Den gratis version understøttes også af reklamer. Derudover giver alle Avast-brugere Avast data om deres pc eller mobilenhed, som bruges til at identificere nye sikkerhedstrusler. Antivirusscanning, browseroprydning, en sikker browser, adgangskodeadministration og netværkssikkerhedsfunktioner tilbydes gratis, mens firewall, anti-spam og netbankfunktioner skal købes. Ifølge PC Pro "generer" softwaren ikke brugere med opgraderinger. Omkring 3 % af Avast-brugere betaler for en premium-version (10 % i USA).

Avast Enterprise-produktfamilien omfatter slutpunktsbeskyttelse, Wi-Fi-sikkerhed, antivirus, identitetsbeskyttelse, adgangskodeadministration og databeskyttelsesfunktioner. For eksempel scanner desktopproduktet for sårbarheder på Wi-Fi-netværket og kører applikationer, der mistænkes for at indeholde ondsindet hardware i en isoleret sandkasse. Avast Business Managed Workplace overvåger og administrerer desktops og vurderer sikkerhedsprotokoller i marken. [38] Virksomheden sælger også administrationssoftware til it-administratorer til at implementere og administrere Avast-installationer.

Hvordan var det at prøve Avast?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Avast. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.