AVG

Alle anmeldelser

AVG

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

AVG

AVG-mærket kommer fra Grisofts første produkt, Anti-Virus Guard, som blev lanceret i Tjekkiet i 1992. I 1997 blev de første AVG-licenser solgt i Tyskland og Storbritannien. AVG blev lanceret i USA i 1998. AVG Free Edition hjalp med at øge kendskabet til AVG-produktlinjen. I 2006 blev anti-spyware føjet til AVG-sikkerhedspakken, da AVG Technologies købte ewido Networks, en anti-spyware-gruppe. AVG Technologies købte Exploit Prevention Labs (XPL) i december 2007 og integrerede virksomhedens LinkScanner Safe Search- og Surf-teknologi i AVG 8.0-sikkerhedsproduktlinjen, der blev frigivet i marts 2008. I januar 2009 købte AVG Technologies Sana Security, en udvikler af beskyttelse mod identitetstyveri software. Denne software blev føjet til AVG-sikkerhedsproduktlinjen i marts 2009.

Ifølge AVG Technologies har virksomheden mere end 200 millioner aktive brugere på verdensplan, herunder mere end 100 millioner, der bruger dets produkter og tjenester på mobile enheder.

Den 7. juli 2016 annoncerede Avast en aftale om at købe AVG for 1,3 milliarder dollars.

Platform støtte
AVG tilbyder AVG AntiVirus Free til Windows, AVG AntiVirus til Mac til macOS og AVG AntiVirus til Android til Android-enheder. Alle er freemium-produkter: De er gratis at downloade, installere, opdatere og bruge, men en premium-plan skal købes for teknisk support.

AVG stoppede med at levere nye funktioner til Windows XP og Windows Vista i januar 2019. Nye versioner kræver Windows 7 eller nyere; Der vil fortsat være virusdefinitioner til tidligere versioner.

Meget god beskyttelse mod malware
Enhver form for internetbaseretmalware skal overvinde adskillige beskyttelser, før den kan inficere din pc. For eksempel kan AVG blokere adgangen til den URL, der leverer malwaren, eller slette malwarens nyttelast, før overførslen er fuldført.

Hvis en fil allerede er til stede på din computer, antager AVG, at den har overvundet de tidligere beskyttelseslag. Ligesom Avast, Emsisoft Anti-Malware, McAfee og flere andre scanner Real-Time Protection ikke sådanne filer, når de blot er tilgået. Det udsætter snarere disse filer for en endelig scanning, før de kører dem.

AVG AntiVirus Free trussel sikret
For at teste AVG's malware-blokeringsfunktioner åbnede en mappe med min aktuelle samling af malware-eksempler og forsøgte at køre hver enkelt. AVG blokerede over 90 % af dem med det samme ved opstart og slettede dem så hurtigt, at Windows viste en fejlmeddelelse om, at filen ikke kunne findes. De fleste af dem, der nåede at starte, blev elimineret, før de kunne installere fuldt ud. De testede Avast på samme tid og fik præcis de samme resultater.

Begge produkter opdagede 96 % af prøverne og scorede 9,6 ud af 10 mulige, hvilket slog Norton AntiVirus Plus med en tiendedel af et point. Sophos og G Data scorede henholdsvis 9,7 og 9,8 i testen med den samme malware-indsamling. På toppen er Webroot SecureAnywhere AntiVirus, som fik en perfekt 10.

AVG vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.