AWeber

Alle anmeldelser

AWeber

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

AWeber

Lad os se det i øjnene, at drive en onlinebutik kræver meget arbejde, når det kommer til markedsføring. Du skal engagere dig med dine kunder gennem socialemedier, blogindlæg, opsalg under salgsprocessen, kuponer og alle de andre elementer, der fører til, at kunder kommer til din hjemmeside.  

Ikke alene har du mulighed for at forbinde med dine kunder gennem deres personligeindbakker, men tjenester som AWeber gør det nemt at forstå, hvor godt du klarer dig med automatiseredekampagner, smukkeskabeloner og rapporter.

Oversigt
AWeber er let et af de mest populære e-mail marketing værktøjer på markedet. Det har været på markedet i årevis og tilbyder mere end 100 e-mail-skabeloner at vælge imellem, samt fremragende kundeservice, banebrydende automatiseringsløsninger og segmenteringsmuligheder.

Hvis du leder efter en enkel og ligetil løsning, der hjælper dig med at skabe en fantastisk lead-pleje- og konverteringsstrategi, er AWeber noget for dig. Denne brugervenlige software er velegnet til både begyndere og professionelle.

AWeber imponerer, fordi det virkelig fokuserer på at være det første valg til e-mail marketing på det nuværende marked. AWeber er designet specielt til iværksættere og små virksomheder. Det transformerer marketingoplevelsen og sikrer, at den forbliver konkurrencedygtig på dette forvirrende marked gennem løbende opdateringer.

Selvom AWeber deltog i kapløbet om e-mail marketing tilbage i 1998, er det stadig ikke forældet. Virksomheden arbejder konstant på at give brugerne den næstbedste ting for at forbedre e-mail-levering og ydeevne.

Her er, hvad du behøver at vide for at beslutte, om AWeber er det rigtige for dig.

Funktioner
Kampagnestyring – Det vigtigste spørgsmål, du bør stille dig selv, når du vælger en e-mail-marketingplatform, er: Hvor nemt er det at oprette og sende en professionel e-mail? Heldigvis er AWebers kampagnemanager drevet af en træk og slip-editor. Det betyder, at du ikke behøver at have nogen programmeringsevner.

Du har også mulighed for at udvikle automatiserede kampagner, der sendes ud med bestemte intervaller. Så hvis du vil sende en automatisk e-mail til hver ny e-handelskunde, tager det kun et øjeblik at konfigurere.

Automatiserede opfølgnings-e-mails – En af yndlingsfunktionerne er at sende automatiske opfølgnings-e-mails baseret på kundeaktivitet. Hvis en kunde for eksempel kommer til din hjemmeside og køber et produkt, kan du med fordel sende dem en takbesked. Hvis kunden ikke kommer tilbage efter to måneder, giver AWeber værktøjer til at sende kuponer for at lokke kunden tilbage til din butik.

Solide tilmeldingsformularer - Integration med de fleste e-handelsplatforme som Shopify og Bigcommerce er en no-brainer, og de tilmeldingsformularer, du placerer på din e-handelsbutik, er hurtigt konfigureret og pænt mærket. Dette hjælper dig med at udvide din liste hurtigt, og det giver også mulighed for A/B-test.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om AWeber
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.