Awin

Alle anmeldelser

Awin

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Awin

Awin holder deres kunder sikre ved at sikre, at de højeste regulatoriske standarder overholdes, og at alle partnere overholder vores strenge overholdelsesregler. Søg i deres oversigt over mere end 225.000 aktive tilknyttede selskaber på tværs af en række brancher og annoncetyper, inklusive Cashback, Indhold og Shopping-sammenligning for at finde de rigtige associerede selskaber til dit affiliate-program.

Awin godkender alle udgivere, før de tilslutter sig netværket, gennem en grundig vurderingsproces, så du kan samarbejde med tillid.

Personlig og ekspert affiliate marketing service
Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på 15 kontorer verden over, er Awin's lokale kontoadministrationsteams godt positioneret til at udvikle og udvikle dit affiliateprogram. Awin's kundeservice omfatter mange funktioner, herunder dedikerede udgivertjenester og udgiverledelsesteams, der omfatter brancheeksperter inden for telekommunikation, mode, rejser og influencer marketing, så de kan yde rådgivning, support og indsigt til alle deres kunder. Awin's tekniske og business intelligence-teams er klar til at støtte deres kunder og sikre, at programmer kører med den optimale ydeevnemodel og rapporteringsmuligheder. Awin har også et team af globale eksperter i annoncør- og udgiverstyring, tekniske og supportfunktioner for at sikre en fuldt koordineret og optimeret strategi, hvis dit program kører på tværs af flere markeder, territorier eller webstedsdomæner.

Kraftfulde værktøjer og teknologier til at optimere dine affilierede partnerskaber
Udover Awins standard affiliate tracking, udviklet af deres in-house tekniske og udviklingsteams, tilbyder de nem implementering med flere tekniske partnere eller løsninger gennem brugen af ​​Awin Mastertag, som reducerer integrationstiden og øger fleksibiliteten i dine kampagner. Awins sporingsløsning på tværs af enheder giver annoncører mulighed for at belønne udgivere for transaktioner på tværs af enheder. Dette giver en sand forståelse af, hvordan ydeevnekanalen tiltrækker kunder, hvor tidligere alle, der interagerede med kanalen på tværs af mere end én enhed, øjeblikkeligt gik tabt. Awin's voucher-tilskrivningsteknologi giver yderligere fleksibilitet til den traditionelle sidste-klik-model i affiliate-kanalen, hvilket giver annoncører mulighed for fuldt ud at kompensere udgivere for eksklusive voucher-kodekampagner. Pay by influence tilbyder et andet alternativ til den traditionelle sidste-klik-model og åbner op for nye måder at skabe engagement med indholds- og bloggerpartnere.

Kraftfulde værktøjer og teknologi til at optimere dine affilierede partnerskaber
Awins komplette sporingsløsning giver annoncører mulighed for at registrere og analysere en række forskellige datapunkter, herunder kurvværdi, antal produkter, produkttype, nye eller eksisterende kunder, kuponkodebrug og tid mellem klik og salg. Awin tilbyder også en række yderligere tekniske produkter, der kan bruges sammen med ethvert affiliate-program for at optimere og forbedre en annoncørs tilbud, herunder sporing på tværs af enheder, kupontilskrivning og provision efter indkøbskurvværdi. Derudover fungerer deres komplette sporingsløsning med enhver browser, så du aldrig går glip af et salg. Influencer-sporing er en nøglefunktion i Awin-rapportering. Det giver annoncører mulighed for at se, hvilke udgivere der gør en indvirkning på forbrugerne og genererer klik gennem hele købsrejsen, uden at de er det sidste touchpoint og derfor potentielt underbelønnes, når de ser på den samlede kanalydelse.

Hvad syntes du om Awin?
Din erfaring er rigtig vigitg for os. Skriv en anmeldese der beskriver din oplvelse med Awin, så andre potentielle kunder kan få inspiration af dt køb.