Bare For Mig

Alle anmeldelser

Bare For Mig

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frederik H.
Der er omsorg for at få arbejdet gjort, og så er der omsorg for at få de resultater, som din klient skal se. Der er viden om love og regler og leverandører, og så er der at vide, hvordan man samler...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Det rigtige valg

  Der er omsorg for at få arbejdet gjort, og så er der omsorg for at få de resultater, som din klient skal se. Der er viden om love og regler og leverandører, og så er der at vide, hvordan man samler al din viden for at hjælpe din klient med at komme videre.

  Bare For Mig dybe niveau af omsorg + intime viden om det skiftende energilandskab her i NY gør dem til en fantastisk, pålidelig ressource til alle energirelaterede spørgsmål og behov.

  Vi er yderst tilfreds med vores valg!
  Det er en fornøjelse at være kunde, hvor vi får hurtige og loyale svar!
  Fortsæt dit store arbejde!!

  hs=99a38076723fc1194da125f65b3a025f<div style="display:none;">


Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo MyHeritage

MyHeritage

0 anmeldelser

Har du nogensinde undret dig over din familiehistorie eller følt dig inspireret til at undersøge dit slægtstræ nærm...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Bare For Mig

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også at undersøge markedet for forskellige tilbud og besparelser på hverdagsprodukter? Online kan man ofte finde hjælp til dette, i form af forskellige sammenligningssider og nyhedsbreve, der samler tilbud fra en række forhandlere på et sted, således at man bedre kan sammeligne til forskellige priser og vilkår. På samme måde benytter mange også kundeanmeldelser, da erfaringer, råd og tips fra andre danskere ofte er en glimrende måde, hvorpå man selv kan spare penge og tid, idet man kan gennemskue, hvilke services der er gode, samt hvilke man bør springe over. Nedenfor kan man læse anmeldelser omkring Bare For Mig, og forhåbentlig derigennem afgøre, om deres online service passer til de behov og forventninger man har til en sammenligningsside.

Om Bare For Mig
Virksomheden Neowire, LLC har oprettet online platformen bareformig.com, som de ejer og driver til dagligt.
Neowire har registreret virksomhedsadresse på 1942 Broadway St Suite 314, Boulder, CO 80302, hvilket er beliggende i staten Colorado i USA. Udover driften af hjemmesiden Bare For Mig, så driver virksomheden yderligere disse danske hjemmesider Finansielleeksperter, BareForMig, FoxyFinans, LendingWire, Apex Finans
og FoxyKredit.

Produkter og Services hos Bare For Mig
Bareformig.com er en online platform på dansk, der har til formål at oplyse privatpersoner bosat i Danmark omkring forskellige tilbud på produkter og services, som virksomheden oplyser mange potentielt betaler for meget for i hverdagen. Virksomheden tilbyder via deres online platform lånesammenligningstjenester og efterfølgende kontakt til relevante låneudbydere, som virksomheden samarbejder med og som tilbyder lån på linje med de indtastede oplyninger. Derudover kan man sammenligne tilbud på produkter til huset, såsom vinduer, solpaneler, husholdningsapparater, samt mange andre. Hos Bare For Mig kan man yderligere sammenligne tilbud og priser på forskellige mobilabonnementer, bredbåndsabonnementer og kabel-tv, samt rejser, hotelophold og flybilletter. 

Ønsker man at modtage tilbud fra denne virksomhed, så skal man tilmelde sig på bareformig.com, hvorefter man vil blive tilbudt relevante tilbud i forhold til hvad man er interesseret i. Ved at acceptere vilkårene på denne hjemmeside, så bekræfter man at Neowire LLC kan bruge ens personlige oplysninger til at sende meddelelser indeholdende målrettede tilbud og reklamer via e-mail og SMS. For at benytte denne service skal man være mindst 18 år gammel og man skal være bosiddende i Danmark. Efter man har bekræftet sin tilmelding, vil man begynde at modtage skræddersyede tilbud på vegne af virksomheder, der samarbejder med Bare For Mig, samt en nyhedsbrev baseret på ens indtastede interesser og behov, herunder også forskellige aktuelle tilbud til sammenligning. Er man interesseret i nogle af de tilsendte tilbud, så vil kontakt blive faciliteret til den relevante tredjepart, som er indehaver af det aktuelle produkt eller service.

Komplimenter, Klager og Tips til Bare For Mig
Hvis du har benyttet Bare For Mig til at optage et forbrugslån, skifte internetudbyder eller hvis du modtager deres nyhedsbrev mm. så vil en kundeanmeldelse fra dig her på siden være til stor gavn for andre danskere, der overvejer at tilmelde sig denne service. Hjælp andre med at spare tid og penge, ved at skrive en brugeranmeldelse her på siden - der er hurtigt og nemt.