Battle for the Galaxy

Alle anmeldelser

Battle for the Galaxy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Battle for the Galaxy

Battle for the Galaxy er et interessant strategispil, hvor du bygger baser, søger efter ressourcer og træner soldater, der både kan forsvare og angribe. Prøv at ødelægge så mange bygninger fra fjendens base som muligt og stjæl også det, du kan bruge. Hvis du ikke vil kæmpe alene, kan du samarbejde med andre spillere og være på toppen af alle hitlister.

Om Battle for the Galaxy
Battle for the Galaxy er et MMO-strategispil på tværs af platforme, der foregår i rummet. I stil med de mest berømte sci-fi RTS-spil, skal du bygge og udvide din base og dine styrker til det punkt, hvor du kan angribe dine fjender, plyndre ressourcer, forsvare din base og tjene medaljer. Med sin fantastiske 3D-grafik og fantastiske musik, er det et glimrende valg til gratis browserspil.

Battle for the Galaxy er ideel for spillere, der kan lide at bygge episke planetariske fæstninger og styrker, der er stærke nok til at ødelægge enorme bosættelser på få sekunder. Dette uhyre sjove spil er gratis at spille direkte i din webbrowser. Ingen registrering påkrævet. Bliv en kommandør og reger din stjerneflåde.

Konstruktion
For at bygge en kraftfuld galaktisk flåde har du brug for en robust base. Beskyttelse af dine aktiver bør tages lige så alvorligt som at angribe dem. I Battle for the Galaxy er der mere end 20 bygninger, som du kan bygge og opgradere. For at forsvare din base kan du bygge mure, bunkere, Tesla-tårne ​​og andre futuristiske forsvar med kolossal effekt.

Der er en række militærbygninger til at producere og opgradere dine kapaciteter. For eksempel udvikler Tech Lab nye teknologier, der giver dine tropper mere eksplosiv kraft, når de bliver angrebet. Byg et firmahovedkvarter, og du er berettiget til at ansøge om et firma, hvor du direkte kan anmode om tropper. Du kan ikke kun anmode om tropper, men du modtager også forskellige boosts for at fremskynde dine fremskridt i spillet.

Kampe
Kampe er nøglen til fremskridt og er vanedannende. Når du kæmper mod andre spillere, stiger ikke kun dit niveau, men du har også mulighed for at høste deres Titanium, den vigtige valuta for køb og opgradering i Battle for the Galaxy. Du kan opbevare din Titanium i lagerbygninger omkring din base.

Funktioner
- Byg, udvid og strategisér
- Gratis spil på tværs af platforme
- Fremragende 3D-grafik, effekter og musik
- Slå dig sammen med andre spillere i 50 enkeltspillermissioner

Din spiloplevelse og erfaring
Hvis du nogensinde har spillet Battle for the Galaxy, så del venligst din oplevelse med os. Vi vil meget gerne vide, hvordan det var. Kan du også fortælle os, hvilken slags kundeservice Battle for the Galaxy tilbyder? Og hvordan er kvaliteten af spillet, både da du spillede alene og sammen med andre.

Gennem din kundeanmeldelse og feedback kan andre interesserede spillere lære mere om Battle for the Galaxy. De kan så lettere beslutte, om de vil bruge deres eller ej. Så hvad venter du på? Du kan indsende en anmeldelse på vores platform lige nu!