Bitdefender

Alle anmeldelser

Bitdefender

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Bitdefender

At finde god beskyttelse kan være svært, når det kommer til computeren og andre enheder. Der er et kæmpe udvalg af programmer der har til formål at beskytte ens enheder, så hvordan vælger man den rette? Udover dette kan det også være svært at finde troværdigt anti-virus software, som der kan holde ens information sikkert.

Om Bitdefender
Et velkendt navn indefor anti-virus industrien, Bitdefender blev lanceret i 2001, så deres applikationer og erfaring har haft meget tid til at modne. De fokuserer ikke kun specifikt på hjemmebrug, så dette gør også Bitdefender til en mulighed, hvis man har brug for sikkerhed inde for firmaets teknologi. Med kontorer over hele verdenen, gør det Bitdefender til en mulig løsning uanset hvor du befinder dig.

Produkter og tjenester
Bitdefender tilbyder produkter og tjenester der kan hjælpe dig eller din virksomhed, med at holde sig sikker. Dette kan f.eks. være anti-virusser eller identitetsbeskyttelse. På deres hjemmeside kan der ses en bred mængde produkter, som der har forskellige formål og enheder de beskytter. Dette og mere kan der læses om på deres hjemmeside. Her er det f.eks. muligt at få produkter specifikt til Windows eller Mac. De har dog ikke kun fokuseret på computere, eftersom det også er muligt at få beskyttelse til sin mobil og en del andre enheder. Hvis du har en virksomhed du gerne vil holde sikker, så har Bitdefender også løsninger til dette, som der kan være meget brugbare. Hvis du er i tvivl om du burde bruge Bitdefender, så har de en sektion dedikeret, til at beskrive lige præcis hvorfor de kunne være værd at vælge.

Kundeservice og klager
Bitdefender har givet forskellige måder at kontakte dem på. Deres hjemmeside indeholder en sektion med ofte stillede spørgsmål, hvor du så har mulighed for at søge efter dit problem. Hvis dit problem er noget der sker for brugere ofte, så er der stor sandsynlighed for at de allerede har beskrevet hvordan man løser det. I nogle tilfælde er dette dog ikke sådan det sker. Hvis du har brug for at kontakte dem, så kan du skrive til deres live-chat som er aktiv 24/7. Derudover er det også muligt at bruge deres kontaktform, hvor du så vil modtage svar over mail. Udover dette indeholder deres hjemmeside en masse information om mange forskellige ting.

Anmeldelse
Her ved DanskeAnmeldelser opfordrer vi dig til at skrive om din erfaring med Bitdefender. Dette kan være store lige så vel som små ting. Fungerer deres sikkerhedsløsninger? Har du haft problemer med deres kundeservice? Dette og meget mere kan du skrive om. Når du skriver en anmeldelse så er den offentlig, så andre der besøger denne side kan finde erfaring fra forskellige brugere. Dette kan være nyttigt for folk der bare gerne vil se andres erfaring med produktet, så de selv kan vurdere om de vil bruge det. Det kan dog også være at din anmeldelse kan hjælpe folk, hvis du stødte på et problem, hvor du så beskriver hvordan det blev fikset, hvis det altså blev fikset. Din vurdering går til en samlet vurdering af Bitdefender, så folk får et hurtigt overblik over vurderingen af tjenesten.