BullGuard

Alle anmeldelser

BullGuard

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

BullGuard

BullGuard har alle de funktioner, man ønsker i et kvalitetsantivirusprogram til Windows. De fleste af BullGuards funktioner er veldesignede, intuitive og nyttige og forbedrer i høj grad din cybersikkerhedsbeskyttelse. Og alle BullGuards planer er rimeligt prissat og tilbyder premium beskyttelse til mindre end de fleste konkurrenter.

Kom godt i gang med BullGuard Internet Security
Hovedvinduet i dette produkt indeholder en samling af 10 store firkantede paneler i to rækker med fem paneler hver, der repræsenterer suitens funktioner. Syv af panelerne er aktiveret til din brug: Antivirus Firewall, Sårbarheder, Backup, PC Tune Up & Game Booster, Forældrekontrol og Secure Browser. De resterende tre, Identity Protection, Home Network Scanner og BullGuard VPN, kræver en opgradering. Bemærk, at de fleste af disse områder også er inkluderet i det selvstændige antivirus, men kun Antivirus, Vulnerabilities og Game Booster er aktiveret. Suiten gør så meget den kan uden at forlade hovedvinduet. For eksempel vises forløbet af antivirusscanningen og sårbarhedsscanningen direkte i de respektive vinduer.

Virus scanner
BullGuards virusscanner er en af ​​de bedste virusscannere på markedet. Den bruger avanceretmaskinlæring og en omfattende malwaredatabase til at opdage alle typer trusler. Malwaredatabasen matcher brugerfiler mod en enorm liste over kendte malware, mens maskinlæring analyserer filadfærd for at detektere zero-day-trusler og rootkits (som kan narre traditionelle malware-scannere).

BullGuard tilbyder 3 scanningsmuligheder
Hurtig scanning.
Scanner de dele af systemet, hvor virus typisk findes, såsom midlertidige filer, kørende processer og registreringsdatabasen.

Fuld scanning. Scanner hele harddisken.

Brugerdefineret scanning. Scanner en enkelt mappe, fil eller specifik placering.

ESG-rapportering
BullGuard har en lang historie med årligt at rapportere om deres miljømæssige, sociale og ledelsesforpligtelser (ESG) og fremskridt på de områder, der betyder mest for deres virksomhed og deres interessenter. Deres 2021 ESG-rapport følger standarderne fra Sustainability Accounting Standards Board (SASB) og retningslinjerne fra Global Reporting Initiative (GRI), to globalt anerkendte rammer for virksomheder til at måle og kommunikere deres økonomiske, miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige præstationer. Denne rapport fungerer også som deres årlige meddelelse om fremskridt (COP), da vi har underskrevet FN's Global Compact.

Online privatliv
Beskytter dit online privatliv ved at beskytte dine internetdata og placering fra annoncører, websteder og cyberkriminelle. Kan blokereannoncesporingsteknologier for at forhindre annoncører og andre virksomheder i at spore dig online, hvilket hjælper med at fjerne mange af de målrettede annoncer, der følger dig rundt på nettet.

Indholdsadgang
Tillader global adgang til dine yndlingsapps og -websteder, mens du er på farten, ligesom du gør derhjemme.

Wi-Fi sikkerhed
Du kan tjekke e-mail, interagere på sociale medier og betale regninger via offentlige Wi-Fi-hotspots uden at bekymre dig om, at cyberkriminelle opsnapper de oplysninger, du sender og modtager på et delt netværk.
Privatliv og sikkerhed. Bruger kryptering i bankklasse for at sikre, at de data, du sender og modtager, er sikre og private.

Tak fordi du læste om BullGuard
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad BullGuard kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.