Business Danmark

Alle anmeldelser

Business Danmark

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Fiverr

Fiverr

1 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er der højst sandsynlig en person som der kan hjælpe dig med det. Hvis du ikke er sikker p&...

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo 3F

3F

1 anmeldelser

Arbejderbevægelsen startede i Danmark i 1871 da Den Internationale Arbejderforening blev grundlagt. I dagens Danmark er fagbevægleserne...

Business Danmark

Business Danmark er den eneste fagforening i Danmark, der har specialiseret sig i salg og marketing. De forkæmper den kommercielle dagsorden og hjælper deres medlemmer med at få succes i den nye virkelighed.

Hvad arbejder Business Danmark for?
Hos Business Danmark arbejder de for at styrke det kommercielleDanmark. De kæmper for den kommercielle dagsorden, som skal styrke markedsværdien af ​​vores virksomhed og deres medlemmer. Samtidig udvikler, inspirerer og informerer de deres medlemmer til at være relevante på arbejdsmarkedet – både i dag og i morgen. De er ikke partipolitisk bundet og derfor sat til verden for kun én ting: at repræsentere vores medlemmers interesser.

Hvem er Business Danmarks medlemmer?
I dag repræsenterer de omkring 29.000 medlemmer, der består af ledere, medarbejdere og selvstændige erhvervsdrivende. Typisk arbejder de fleste med salg, marketing, rådgivning eller udvikling – men de har alle det til fælles, at de ser verden fra et kommercielt synspunkt.

Hvad tilbyder Business Danmark dig?
Hos Business Denmark er du sikret en række eksklusive fordele. Du får gratis adgang til specialiseret juridisk rådgivning, der kan spare dig for uheldige sager i din ansættelse. Samtidig får du fuld adgang til Karrierecenteret, som kan booste din udvikling og karriere. Her kan du få rabat på kurser og træning, deltage i eksklusive virksomhedsbesøg, drage fordel af gratis karrierebesparelser eller se, høre og læse erhvervsbøger på 15 minutter (over 100 titler om salg, marketing og ledelse.

Karrierecenter
Karrierecenteret er spækket med inspiration til din karriere. Du kan se, lytte og læse en 15-minutters virksomhedsbog, se professionelle videoer, få rabatter på træning, tage en salgsprofiltest, prøve gratis sparring, deltage i professionelle arrangementer og læse nyheder om salg og marketing. Tag på opdagelsesrejse og få ny inspiration.

Hvordan er de organiseret?
Business Danmark er en politisk ledet organisation bestående af en administration i København med cirka 80 medarbejdere, en hovedbestyrelse og otte lokalafdelinger. Hovedbestyrelsen består af landsformanden, næstlandsformanden, repræsentanten for forbundets a-kasse og formændene for de otte lokalafdelinger. Få overblik over ledelse og organisation her

Hvad er Business Danmarks historie?
Business Danmark blev grundlagt i 1949 under navnet Danmarks Aktive Handelsrejsende (DAH). Formålet med foreningen var i første omgang at give danske erhvervsfolk mere indflydelse hos myndighederne. I 1996 skiftede foreningen navn til Danske Saeljere og fortsatte under det nye flag i de følgende ti alderdomsperioder. I takt med udviklingen på arbejdsmarkedet blev medlemsgrundlaget udvidet til også at omfatte marketingfolk. I 2006 blev det til Business Danmark, som i dag organiserer omkring 29.000 ledere, medarbejdere og selvstændige inden for salg og marketing.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Business Danmark?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.