Busuu

Alle anmeldelser

Busuu

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Busuu

Busuu eksisterer for at styrke mennesker gennem sprog. Uanset om du lærer til et nyt job, ny kærlighed eller blot en ny færdighed, starter din vej til flydende her.

Busuu's kombination af studier i eget tempo, liveklasser med ekspertvejledere og evnen til at øve med 120 millioner indfødte talere rundt om i verden har vist sig at være den bedste måde at lære et sprog på.

Sådan fungerer Busuu
Fuldfør din personlige studieplan, og få venlige påmindelser, når det er tid til at lære ved hjælp af deres ekspertdesignedelektioner. Drag fordel af den smarteteknologi i deres anmeldelsessektion, som fremhæver, hvad du skal revidere og hvornår. Selvstudium virker, fordi du har kontrol.

Live lektioner med eksperter
Øv det, du allerede har lært i Live Lessons. Deres 1:1 eller gruppetimer dækker en lang række emner, tilpasset dine evner. De har over 10.000 kvalificerede lærere, så der er en bred vifte af dage og tidspunkter til rådighed. Tal et andet sprog med tillid.

Motivere andre
At interagere med medlemmer af Busuu-fællesskabet gør det muligt for jer at lære sammen, ved at dele viden om dit modersmål. Ret andres arbejde, og få dine øvelser gennemgået til gengæld. Skab ægte forbindelser gennem sproget.

Bekræft din indsats
Test dig selv og modtag officielle certifikater fra McGraw Hill, en af ​​verdens mest respekterede uddannelsesvirksomheder. Deres lektioner bruger den internationalt anerkendte fælles europæiske referenceramme (CEFR) til sprogindlæring. Del resultaterne af dit hårde arbejde og føl dig stolt.

Busuu til erhverv
Over 500 globale organisationer, herunder Puma og DHL, har tillid til Busuu for at levere sprogindlæringsprogrammer til deres medarbejdere. Forbind internationale teams, motiver personalet og kommuniker bedre med kunder og kunder.

Busuu's historie
Medstifterne Bernhard Niesner og Adrian Hilti mødtes på IE Business School i Spanien. Mens de gennemførte deres MBA'er, knyttede de sig hurtigt over deres kærlighed til sprog, men begge var frustrerede over traditionelle sprogindlæringsmetoder, som de følte var forældede, dyre og for tidskrævende.

Opkaldt efter et truet sprog, der tales i Cameroun, udviklede de Busuu til deres afsluttende projekt - en sprogindlæringsplatform, der tilbød onlinekurser og interaktioner med modersmål til en overkommelig pris. Det blev lanceret kort efter, at de var færdiguddannede i 2008 og voksede hurtigt til at blive et af de mest genkendelige mærker inden for sprogundervisning.

I dag er Bernhard medstifter og administrerende direktør for Busuu, og er en aktiv mentor og business angel i start-up-miljøet. Han har en stærk passion for sprog og taler fire flydende.

Busuu-sproget
Busuu har fået sit navn fra det truede Busuu-sprog fra Cameroun, som kun tales af en lille gruppe mennesker. Lyt til de vidunderlige lyde af Busuu-sproget i en række videoer, som vi har lavet med Busuu-talere.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Busuu
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.