ClevGuard

Alle anmeldelser

ClevGuard

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

ClevGuard

Ved at kombinere ClevGuard ekspertise og erfaring med at holde internetbrugeresikre, især sårbare børn, har de udviklet ClevGuard. De bestræber sig altid på at gøre ClevGuard til det mest pålidelige og troværdigesmartphone- og computerovervågningsprogram. De lægger stor vægt på brugertillid og tager imod ideer fra alle brugere. Indtil i dag stræber ClevGuard altid efter at blive det mest foretrukne valg i forældrekontrolbranchen.

ClevGuard's yderst kompetente team af datasikkerhedseksperter har gået langt ud over pligten til at udvikle datasikkerhedsløsninger til vores kunder for verdenskendte virksomheder. Hos ClevGuard vil de gerne hjælpe dig med at beskytte dine kære og holde dine data sikre.

KidsGuard Pro til Android
KidsGuard Pro til Android er den bedste løsning til at spore og overvåge Android-telefoner online. Den indeholder mere end 25 overvågningsfunktioner til at spore placering i realtid, tekstbeskeder, opkaldslogger, inkognito-browserhistorik, WhatsApp, Facebook, Snapchat osv. Du kan også fjernstyre målets kamera for at tage billeder, optage opkald eller tage en skærmbillede.

Dette er en specialiseret WhatsApp-overvågningsapp, der er kompatibel med næsten alle Android-modeller og operativsystemer. Dens vidunderlige 10 WhatsApp-overvågningsfunktioner er imponerende, herunder beskeder, opkald, status, stemmer, fotos, videoer, dokumenter, skærmoptagelse og endda WhatsApp-opkaldsoptagelse.

KidsGuard Pro til iOS
Er et værktøj til at overvåge og hente indhold på målets iPhone. Det understøtter 20 typer dataovervågning, inklusiv beskeder, opkaldslogger, WhatsApp, LINE, Kik, Wechat, QQ, Safari-historik og bogmærker, noter, påmindelser osv.

MoniVisor er et kreativt Windows-computerovervågningsværktøj, der også er kompatibelt med Windows 10, 8 og 7. Det kan overvåge hele internetbrowserhistorikken, chats på sociale netværk som WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter eller Instagram, webmails som Gmail, Yahoo og Outlook, spor alle tastetryk og tag skærmbilleder eksternt med et enkelt klik.

ClevGuard respekterer dit privatliv
ClevGuard respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte deres webstedsbrugeres privatliv. De overholder de universelle privatlivsprincipper, der er styret af forskellige love, regler og andre privatlivslove rundt om i verden. Denne politik beskriver, hvordan vi indsamler og håndterer dine personoplysninger.

Personlig data
Når du bruger ClevGuard's hjemmeside og produkter, kan de bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, som kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte e-mailadresse, for- og efternavn, telefonnummer. De kan bruge dine oplysninger til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller salgsfremmende materialer og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig. Du har mulighed for at fravælge at modtage nogen eller alle disse meddelelser fra dem ved at følge afmeldingslinket og kontakte os på support@clevguard.com.

Brugsdata
ClevGuard kan også indsamle data, som din browser sender, når du bruger webstedet og produkterne, eller når du får adgang til webstedet fra en hvilken som helst enhed. Disse data kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse). Hvis du får adgang til webstedet ved hjælp af en enhed, kan disse brugsdata omfatte oplysninger såsom den type enhed, du bruger, den unikke adresse på dit enheds-id, din enheds IP-adresse, din enheds operativsystem, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Din mening er vigtig
Har du også prøvet ClevGuard's software? Vi vil meget gerne høre om din erfaring, gennem en anmeldelse.