Clevver

Alle anmeldelser

Clevver

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Clevver

Clevver er din digitalepartner for verdensomspændende virksomhedsdannelse og virtuellekontortjenester.

Deres produktfamilie hjælper virksomheder og startups med at blive business-parate i mange lande rundt om i verden: Simple og Digital.

Som ung startup var Clevver nødt til at holde omkostningerne nede. Så for at oprette en virtuel filial ledte de efter en udbyder til en overkommelig pris, som kunne tilbyde os virksomhedsstiftelse, en tilkaldeadresse, digitalisering af post og et lokalt telefonnummer i det nye markedsland. Og bedst af alt, det ville have været digitalt bookbart, og kommunikation kunne foregå på engelsk.

Efter meget research fandt de ikke denne udbyder. Og selvfølgelig ingen udbyder, der tilbød disse tjenester ikke kun for ét land, men på verdensplan for de vigtigste markeder i Amerika, Europa og Asien.

Dette var Clevvers fødsel
En enkelt platform, der giver enhver iværksætter mulighed for digitalt at udvide deres forretning til ethvert marked med minimal indsats. Det er her, Clevver løser et problem, der til dato har skaffet os 10.000 kunder inden for hurtig og digital internationalisering.

Clevvers produktportefølje omfatter i dag > 25 jurisdiktioner over hele verden til virksomhedsinkorporering, nogle endda med en forretningsbankkonto, forudindlæsbare adresser på 80 lokationer og registreret agentservice i alle 50 amerikanske stater. På hvert sted kan deres kunder booke digitale postkasser til digitalisering af post og lokale telefonnumre. En ting er sikkert: De vil tilføje mange flere spændende produkter i den nærmeste fremtid. Og de er glade hver dag for at se, at deres software gør det meget nemmere og nemmere at drive og administrere en international forretning. Og fordi de ønsker, at alle skal kunne bruge deres software, har de endda gjort det white label klar.

Hvilke fordele kan jeg tilbyde mine kunder, medlemmer og brugere med ClevverEnterprise?
Med ClevverEnterprise kan du tilbyde dine egne kunder, medlemmer og brugere alle de fremragende funktioner og fordele ved deres ClevverMail-produkt. Det betyder, at de kan registrere flere virksomhedsadresser sammen med virtuelle postkasser på blot et par minutter for at udvide deres virksomheder internationalt. Gennem den intuitive online-grænseflade og mobilapp kan de tage rattet, når det kommer til at håndtere den post (inklusive modtagelse af breve og pakker), der er knyttet til deres aktive adresser. At drive internationale forretningsadresser betyder, at de er i stand til at nå nye kunder og markeder i forskellige regioner, hvilket igen fører til forretningsvækst. Samtidig giver du dine kunder, medlemmer og brugere et solidt system til at digitalisere hele deres lokale posthåndtering. På alle måder tilbyder ClevverEnterprise et væld af grunde til, at kunderne vælger dig.

Nye markeder. Nye kundegrupper. Og selvfølgelig mere omsætning til Clevver's kunder. Det er deres mission!Alsidig, fordi de har forskellige internationale kundegrupper og en række forskellige services.

Fremragende, fordi de altid giver de sidste 5%. De stræber efter perfektion i alt, hvad de gør. Kundetilfredshed er deres største aktiv.

Progressive, fordi de driver fremskridt digitalt ved aktivt og professionelt, men ikke aggressivt, at udvikle deres eksisterende service.

Integritet, fordi de står ved, hvad de lover. De er lydhøre og gennemsigtige.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Clevver
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.