ClickMeeting

Alle anmeldelser

ClickMeeting

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

ClickMeeting

ClickMeeting-platformen blev lanceret i 2011 og har gennem årene etableret sig som en omfattende webinarløsning for uddannelses-, virksomheds- og non-profitorganisationer af alle typer og størrelser.

I denne tid med fjernarbejde og onlineundervisning leverer de den ideelle teknologi til effektivt samarbejde, møder og onlinekommunikation. De hjælper tusindvis af undervisere, sneakers, marketingfolk, sælgere og ledere rundt om i verden med at holde forbindelsen, dele viden og erfaringer ved at afholde onlinebegivenheder af enhver størrelse - fra onlinemøder for op til 25 personer til webinarer for op til 1.000 deltagere til store virtuelle begivenheder for op til 10.000 seere.

ClickMeeting's folk og kultur
ClickMeeting er en utrolig hurtigt voksende virksomhed, takket være et uovertruffen team af dedikerede, talentfulde og – ja – seje medarbejdere. De lægger meget hjerte og sjæl i deres arbejde, men formår også at opretholde en balance mellem arbejde og privatliv. Derudover lærer vi konstant af deres kunder og vender tilbage ved at dele deres viden og indsigt.

Hvordan kan jeg opkræve betaling for mine webinarer, der afholdes på ClickMeeting?
Først skal du integrere din betalte ClickMeeting-konto med PayPal. Bemærk venligst, at PayPal har en forskellig politik i hvert land på grund af de forskellige specifikationer på dets marked. Kunder kan bruge en PayPal-konto i det omfang, der er angivet af PayPal for disse lande. Hvis du planlægger en begivenhed, kan du nu vælge en betalingsadgangstype og indtaste det gebyr, du ønsker, at dine deltagere skal betale for at få adgang til dit live webinar.

Er det muligt at gemme rumopsætningen, før den går live?
Ja, du kan forberede lokalet, før du starter dit arrangement. Når du har tilmeldt dig webinarrummet, skal du vælge knappen Forbered begivenhed for at forberede begivenheden. På denne måde kan du uploade din præsentation, video eller andet indhold til begivenhedsrummet, gemme indstillingerne og lukke vinduet uden at bekymre dig om, at alt forsvinder.

Du skal blot slutte dig til det eventlokale, du vælger, og forberede alle de elementer, der er vigtige for din konference. Upload filer og vælg, hvordan du vil have dem vist. Udformningen af ​​arrangementslokalet er op til dig. Derfor kan du også vælge, hvordan det skal se ud for dig og dit publikum. Med Layout Sync kan du docke AV Pod'en til øverste højre hjørne af skærmen eller frigøre den og lade den være som et lille vindue. Du kan også skjule AV Pod'en helt og kun lade bjælken med mikrofon- og kameraikonerne, skjule eller udvide panelet til højre og strække chatboksen lodret.

Beslut, om du vil synkronisere layoutet eller ej, ved at klikke på synkroniseringsknappen i den øverste bjælke i rummet. Når de er tændt, vil du og dine seere se det samme layout på skærmene.
Når du har valgt de rigtige værktøjer til at være klar til dig eller dine medværter, skal du huske at gemme dine indstillinger. Selvom du lukker fanen i din browser, forbliver dine indstillinger, som du har konfigureret dem før.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om ClickMeeting
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.