Cloudways

Alle anmeldelser

Cloudways

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Cloudways

En administreret cloud-hostingplatform, hvor teams kan bygge, implementere, skalere og administrere fænomenale webapplikationer. Cloudways forenkler værtsoplevelser, fordi de tror på at styrke enkeltpersoner, teams og virksomheder. De sætter høje standarder for ydeevne, forpligter os til fuldstændig valgfrihed kombineret med enkelhed og smidighed i enhver proces. Bakket op af en innovativ tilgang er dere platform bygget på de bedste teknologier og brancheførende infrastrukturudbydere, der skaber glatte administrerede cloud-hostingoplevelser. Og det gør de ved at investere i det rigtige talent og ved at organisere de perfekte teams.

En administreret hostingudbyder fungerer som dit udvidede team og tager sig af alle websteds- og serverspørgsmål. Deraf udtrykket 'managed hosting'. På denne måde kan du nemt fokusere på din virksomhed og ikke din webhost.

Højhastighedsservere
Hos Cloudways tilbyder de optimerede servere til webhosting. På deres administrerede hostingservere kan du installere WordPress mm. med blot et enkelt klik i stedet for at ty til manuel installation.

Cloudways's administrerede WordPress-hosting tilbyder den nyeste version af WordPress, et integreret cache-plugin og 24/7 support til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du måtte have. Med Cloudways behøver du aldrig at administrere dine hjemmesider alene. Deres WordPress webhostingplatform er designet til at køre WordPress på sit bedste, så dine hjemmesider klarer sig godt og giver dine brugere en enestående oplevelse.

Med deres WordPress Migration Plugin kan du migrere så mange WordPress-websteder, som du vil, uden omkostninger for dig. Grundlæggende kan du implementere et ubegrænset antal WordPress-websteder på en enkelt server.

Hvor sikker er Cloudways?
Da du har administreret hosting, behøver du ikke bekymre dig om sikkerheden. De tager sikkerheden på websteder på deres administrerede WordPress-hosting meget alvorligt. Alle deres servere, der hoster WordPress og andre applikationer, har firewalls på platformsniveau installeret, foruden andre førsteklasses sikkerhedsteknikker.

Alle klienter, uanset hvor store eller små, er hostet på dedikerede og låste WordPress-administrerede hostingservere, så deres hjemmesider er fuldstændig sikre.

Differentieret fra konkurrenterne
Så længe du er på Cloudways Managed WordPress Web Hosting, er du i det mest sikre miljø, der findes. Med deres kraftfulde administrerede WordPress-hostingplatform har du alt fra overvågning, skalering og kloning til sikkerhedskopier, gendannelser og mere. Alt sammen med et enkelt klik.

Derudover tilbyder deres administrerede hostingplatform skalerbarhed og kan administrere WordPress multisite og e-handelswebsteder med WooCommerce. Sammenlignet med andre administrerede WordPress-hostingudbydere tilbyder de dig muligheden for at bruge den banebrydende CloudwaysBot sammen med en optimeret hostingplatform.

Udviklere kan bruge API'et til integrationer, automatisering og udvikling ud over vores Managed WordPress Hosting-platform.

For at implementere dit WordPress-websted på voderesres administrerede hostingplatform, bruger de en unik præstationsoptimeret stak.

Den præstationsoptimerede stak er en kraftfuld kombination af de kraftfulde funktioner i Varnish, Redis, Apache og Nginx. Denne unikke formel giver dig fuldt optimeret og administreret WordPress-hosting, der garanterer bedre ydeevne for dine WordPress-websteder.

Fortæl os gerne om din oplevelse
Har du også hosted din hjemmeside med Cloudways? Fortæl os gerne om din erfaring, så andre kan få inspiration gennem din anmeldelse og bedre forstå, hvordan det er at hoste en hjemmeside på deres domæne, og hvilke fordele og ulemper de kan forvente sig.