Code Monkey

Alle anmeldelser

Code Monkey

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Code Monkey

Code Monkey er et sjovt og intuitivt pensum, hvor eleverne lærer at kode på rigtige programmeringssprog. I spil- og projektbaseredekurser bruger elever fra 7 år og opefter rigtige programmeringssprog til at løse gåder og skabe spil og apps. Der kræves ingen forudgående programmeringserfaring til de fleste af Code Monkey's kurser. Alle kurser er designet til skole, efterskole og hjemmebrug.

Code Monkey er et sjovt og lærerigt spilbaseret miljø, hvor børn lærer at programmere uden forudgående viden. Efter at have gennemført de prisvindende CodeMonkey-kurser, vil børn være i stand til trygt og med succes at navigere i programmeringsverdenen.

K-8 æøreplan
CodeMonkey tilbyder læringsressourcer til elever på forskellige klassetrin og erfaringsniveauer. Fra CodeMonkey Jr. til Banana Tales lærer eleverne ikke kun det grundlæggende i programmering, men også hvordan man koder i rigtige programmeringssprog. Med CodeMonkey udvikler børn de færdigheder, de har brug for i fremtiden, og de har det sjovt at gøre det!

Udstyret med elevløsninger, automatisk karaktergivning og pensumstyring giver CodeMonkeys Classroom Dashboard dig mulighed for ubesværet at administrere dine elever. Detaljerede kodningslektioner gør det nemt at levere dine lektioner med engagerende aktiviteter og en speciel tilstand til undervisning og leg.

Uanset om du lige er startet eller klar til at undervise i avancerede kurser, vil CodeMonkeys gratis webinarer, videotutorials, MOOC-kursus og fuldtidsansatte PD guide dig hvert skridt på vejen. CodeMonkey lægger vægt på indhold, der stemmer overens med nutidens standarder. Med online-udfordringer og unplugged-aktiviteter udvikler eleverne ikke kun programmeringsevner, men også beregningstænkning, samarbejde, ræsonnement og logik.

CodeMonkey dækker universelle kodningskoncepter såsom objekter, funktionskald, argumenter, loops, variabler, arrays, for loops, funktionsdefinitioner, booleske betingelser, indtil loops, if og if-else-betingelser, booleske operatorer, tastatur- og musehændelser. CodeMonkey underviser også i beregningstænkning såvel som andre færdigheder i det 21. århundrede

Code Monkey's historie
De mener, at gammeldags læringsmetoder bør udfordres, og at nye læringsressourcer er den store fremtid for uddannelsessystemer verden over. I udviklingen af ​​deres produkter fokuserer de på engagement og brugeroplevelse for at opnå en sjov og effektiv læringsproces. De fremmer en dyb forståelse for teknologi og pædagogik. Resultatet er et produkt, som lærere kan bruge uden frygt, og som børn kan have det sjovt med.

Siden de begyndte at programmere som elever i fjerde klasse i 1990'erne, har de vidst, hvor vigtige kodefærdigheder kan være for et barns fremtid. CodeMonkey blev grundlagt i 2014 baseret på Jonathans succesfulde erfaring med at lære små børn programmeringsfærdigheder gennem leg. I dag bringer de hos CodeMonkey sjov, viden og muligheder ind i livet for millioner af elever rundt om i verden.

Code Monkey's mission
Skriv koder. Fang bananer. Red verden. Code Monkey forestiller os en global spilbaseret læringsoplevelse, hvor de næste generationer af programmører er født og opvokset. Deres mål er at skabe en engagerende platform, hvor programmeringsfærdigheder kan erhverves sammen med det 21. århundredes færdigheder gennem kollaborativ leg og puslespilsløsning, opfindelse, skabelse og deling.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Code Monkey
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.