Compensair

Alle anmeldelser

Compensair

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

U
Ulrik F.
Tak til Compensair for din støtte og brug af kompensationen, selv efter mere end 2 års behandlingstid. Kan varmt anbefales, især til "eksotiske&quote; problemer med flyselskaber, som i...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Klarede ærterne bum

  Tak til Compensair for din støtte og brug af kompensationen, selv efter mere end 2 års behandlingstid. Kan varmt anbefales, især til "eksotiske&quote; problemer med flyselskaber, som ikke er nemme at håndtere!

  Efter at have fået afslag på en kompensation, da jeg kontaktede direkte Turkish Airlines. Jeg kom i kontakt med Compensair. De går hele vejen, også i retten. Efter lidt mere end 2 år fik jeg min kompensation på min konto. Fremragende arbejde dette hold gør. Være fly var forsinket, og vi besluttede at kontakte compensair for at få kompensationen. Så vi underskrev et par dokumenter. Sendte dem screenshots af billetter og glemte det. Sikke en overraskelse det var at modtage 200 euro efter et par år. Godt arbejde


Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo MyHeritage

MyHeritage

0 anmeldelser

Har du nogensinde undret dig over din familiehistorie eller følt dig inspireret til at undersøge dit slægtstræ nærm...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Compensair

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning indenfor forskellige områder kan ofte være indviklet, svær at forstå eller tidskrævende og derfor kan man ofte med fordel få hjælp fra eksperter på området. Her skal man dog altid huske, at tjekke vigtige aspekter såsom priser og salær, da det hurtigt kan blive dyrt med denne type eksperter. Her kan kundeanmeldelser fra andre være til stor hjælp, da de allerede vil have gennemgået en lignende process med eksperhjælp og derfor kan kaste lys over de samlede omkostninger, og om de synes det var pengene værd. 

Om Compensair
Compensair er en virksomhed der blev oprettet i 201, med henblik på at hjælpe passagerer der rejser med flyselskaber med at kende deres rettigheder, i forbindelse med at kræve kompensation fra flyselskaberne, i situationer, hvor deres afgange er enten forsinkede eller aflyste. Virksomheden har, ifølge dem selv, haft kunder fra mere end 40 forskellige lande, der har krævet penge fra hundredvis af forskellige flyselskaber verden over. Compensair kan benyttes af kunder fra lande i hele verden, da virksomheden tilpasser sig under den Europæiske Union, såvel som tyrkisk lovgivning, hvilket derfor omfatter alle flyvninger, hvor afgangslandet er medlem af EU, og det registrerede flyselskab er i EU samt Island, Schweiz og Norge.

Produkter og Services hos Compensair
Compensair er en virksomhed der hjælper passagerer verden over med at kræve kompansation fra flyselskaber, når deres afgange har været enten forsinkede eller aflyste. De hjælper ved at foretge en analyse af den individuelle sags omstændigheder, ved hjælp af deres egen software. Derefter udarbejder virksomheden af alle de nødvendige dokumenter og fremsender af dem til parterne, på vegne af den rejsende der ønsker at kræve kompensation. Derefter tager virksomheden sig yderligere af forhandlinger med luftfartsselskabet og om nødvendigt foretager de forberedelserne til at gå i retten, hvor de også foretager sagsbehandling.
Deres tjenester gratis til at starte med og der opkræves kun et gebyr i situationer hvor de har succes med at kræve penge fra flyselskabet, i henhold til deres prisliste. De opkræver kun dette gebyr, når kompensationen er modtaget.
Man kan potentielt benytte denne service hvis man har været booket på en flyafgang der er blevet forsinket eller aflyst, eller man er blevet nægtet ombordstigning inden for de seneste 2-6 år. Hvis dette gør sig gældende har man højst sansynligt ret til kompensation og kan indsende en ansøgning til Compensair.
Svartiden for flyselskaberne kan variere: nogle svarer indenfor 2-3 dage efter man har indsendt sin kompensationspapirer, mens andre tager 4-6 uger. I gennemsnit sikrer virksomheden ifølge dem selv, at erstatningen bliver accepteret inden for de første 8 uger efter indgivelse af erstatningskravet
Man kan beregne sin kompensation ved hjælp af tabellen på deres hjemmeside, eller via deres kompensationsberegnerberegner, som er gratis at bruge. Kompensationsbeløbet varierer normalt mellem 125 og 600 EUR. Den gennemsnitlige kompensation blandt virksomehdens kunder ligger på 450 €.

Komplimenter, Klager og Tips til Compensair
Vil du hjælpe andre kunder med at beslutte, om de med fordel kan benytte Compensair? Ved at skrive en kundeanmeldelse her på siden omkring dine oplevelser og erfaringer med denne virksomhed, kan du potentielt hjælpe andre rejsende med at navigere kompensationsprocessen og derved spare tid og ressourcer under forløbet.