Contenta Converter

Alle anmeldelser

Contenta Converter

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Contenta Converter

Hvis du beskæftiger dig med billeder og fotos hele tiden, skal du sandsynligvis bruge et passende program til dette. For at overføre billeder fra et format til et andet, skal du bruge et program designet til det formål. En af de muligheder vi har på markedet er Contenta Converter, hvormed de kan ændre størrelsen, formatet eller navnet på vores billeder med blot et par klik.

Perfekt værktøj til billedkonvertering
Contenta Converter er et professionelt program, der lader dig konvertere alle typer billeder til forskellige formater, samt ændre deres størrelse eller navn. Applikationen giver dig mulighed for at udføre konverteringerne individuelt eller i batches, da den kan behandle hundredvis af filer samtidigt. Det giver også mulighed for at oprette undermapper og viser, hvor meget plads der spares ved konvertering af vores filer. Desuden har den en preview-funktion, der lader os kontrollere før og efter for hvert billede.

Få et professionelt resultat når du konverterer billeder
Så snart du starter Contenta Converter, vises hovedmenuen på spansk med en enkel og meget overskuelig grænseflade. Øverst finder du knapperne Tilføj billeder, Slet, Flyt op og Flyt ned. For at begynde at redigere et eller flere billeder, skal vi vælge dem. For at gøre dette kan vi trække dem til det centrale område eller bruge knappen Tilføj billeder. Ved at bruge denne knap kan vi også tilføje en mappe eller tilføje en mappe og dens undermapper.

Når du har tilføjet billederne, skal du vælge dem, de vil konvertere. For at gøre dette kan vi vælge dem manuelt eller bruge knappen Vælg nederst. Her kan vi vælge alle, vælge ingen og vælge at investere. Når billederne er valgt, skal du klikke på knappen Næste nederst til højre.

På det næste skærmbillede kan de se de forskellige muligheder for redigering af billedet. Så øverst finder de mulighederne Konverter, Del, Omdøb, Undermappe, PDF-album, RAW-behandling, Effekter, Vandmærke og Metadata. Lige nedenfor skal vi vælge output-mappen, hvor det endelige resultat vil blive gemt.

Hvis de valgte muligheden for at konvertere et billede, skal vi vælge formatet og kvaliteten af ​​billedet, så metadataene forbliver intakte. Du kan også sætte kryds i boksen til højre, hvis vi vil ændre størrelsen på billederne, så vi kan vælge mellem forskellige profiler (Simpel, Avanceret, Zoom ind/ud % og Beskær for at justere billedformatet). I venstre side af skærmen kan vi se størrelsespreviewet, som viser både vægten af ​​billedet før og vægten efter konvertering. Når du har valgt en outputmappe, hvor filerne, der er konverteret til det valgte format og størrelse, gemmes, skal du klikke på knappen "Start".

Download Contenta Converter
Contenta Converter er en kommerciel applikation, så du skal betale for den permanente brug af licensen. Den er kompatibel med Windows- og macOS-computere. Licensen er gyldig til både kommerciel og personlig brug og kan installeres på op til 3 computere til 3 forskellige brugere, gældende under abonnementet.

Det er også muligt at downloade en gratis 30-dages prøveversion fra hjemmesiden for at teste produktet og se, om det virkelig lever op til vores krav. Programmet er fuldt funktionelt, men tilføjer et vandmærke til alle konverteringer, indtil softwaren er registreret. Installationen af ​​programmet udføres på en enkel måde, og det forsøger på intet tidspunkt at installere yderligere tredjepartssoftware.

Tak fordi du læste om Contenta Converter
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Contenta Converter kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.