Currencyfair

Alle anmeldelser

Currencyfair

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Currencyfair

Currencyfair blev grundlagt i Irland i 2010 og leverer onlinegrænseoverskridendebetalinger og valutatjenester til kunder over hele verden. I de sidste 10 år har virksomheden fået over 150.000 kunder. De tilbyder i øjeblikket 20 valutaer i veletablerede valutakorridorer til internationale betalinger.

Currencyfair's historie
Currencyfair blev dannet i april 2021 fra fusionen af ​​CurrencyFair og Assembly Payments. Assembly Payments blev grundlagt i 2013 og er en af ​​de hurtigst voksende fintechs i Australien og har også en tilstedeværelse i Singapore, Indien, Filippinerne og USA. Virksomheden har specialiseret sig i at udvikle automatiseredebetalingsarbejdsgange med API'er for at reducere kompleksiteten af ​​traditionelle og digitale virksomheder.

Sammen grundlagde de Currencyfair, som fokuserer på mellemmarkeds- og store erhvervskunder i verden af ​​integrerede finansielletjenester, herunder betalinger, valuta, bedragerihåndtering, afstemning og mere. Mens CurrencyFair-mærket fortsat er hjemmet for forbrugere og små virksomheder, der ønsker hurtigere og billigere valutahandel.

Currencyfair ændrer modigt fremtiden for finansielle tjenester og støtter deres kunder ved at gøre innovativefinansielletjenester tilgængelige for alle. Currencyfair har mere end 170 ansatte, som vil vokse til 450 i 2025, og vi udvider vores tilstedeværelse i APAC, Europa, Mellemøsten og USA.

Send og modtag penge hurtigt
Undgå stejle valutakurstillæg og høje internationale bankgebyrer, når du overfører din opsparing til udlandet.
Få adgang til overførsler samme dag i større valutaer til over 150 lande når som helst og fra enhver enhed. Fordi de har lokale bankkonti rundt om i verden, behandles de fleste internationale overførsler på deres platform som indenlandske overførsler, hvilket sparer dig tid og penge.

Billige og sikre overførsler
I gennemsnit opkræver Currencyfair kun et tillæg på 0,45 % på mellemkursen, mens traditionelle banker kan opkræve tillæg mellem 3 % og 6 %.

Deres konkurrencedygtige valutakurser og lave faste gebyr på kun £3 (eller tilsvarende i en anden valuta) betyder, at du har flere penge på lommen, når du sender og modtager pengeoverførsler. Faktisk er vi op til otte gange billigere end bankerne.

Køb af bolig i udlandet
Opret tilbagevendende afdrag på realkreditlån fra udlandet og drag fordel af deres gunstige valutakurser og lave faste gebyr på kun £3 (eller tilsvarende i valuta), når du køber en ejendom i udlandet. I gennemsnit opkræver Currencyfair kun et tillæg på 0,45 % på mellemrenten, hvorimod traditionelle banker kan opkræve tillæg på mellem 3 % og 6 %. De er op til otte gange billigere end bankerne. Det betyder, at du kan investere flere penge for at gøre dit nye hus til et hjem.

Sælg eller lej din ejendom i udlandet
Behandl salg hurtigt og modtag overførsler samme dag i større valutaer fra over 150 lande. Eller hvis du ikke er klar til at sælge endnu, leje din ejendom ud og fakturere dine lejere i deres lokale valuta. Dine lejere ved præcis, hvor meget de skal overføre til dig, og deres betalinger ankommer lige så hurtigt som en indenlandsk overførsel uden skjulte bankgebyrer.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Currencyfair?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.