CyberLink

Alle anmeldelser

CyberLink

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

N
Nick R.
alt fungerer fantastisk, der er rigtig gode effekter, der opdateres regelmæssigt, og fede overgange, kvaliteten er fantastisk, arbejdsgangen er fantastisk, du kan endda uploade direkte til youtube ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fremragende software og kundeservice

  alt fungerer fantastisk, der er rigtig gode effekter, der opdateres regelmæssigt, og fede overgange, kvaliteten er fantastisk, arbejdsgangen er fantastisk, du kan endda uploade direkte til youtube og vimeo og andre websteder, selvom jeg foretrækker Adobe Premieres arbejdsgang, hvilket er meget nemmere , du kan også downloade en masse istock- og shutterstock-videoer gratis, hvilket også er fantastisk, lyt ikke til de negative anmeldelser.

  Fremragende software og kundeservice, brugt Powerdirector i årevis, det bedste derude. Min 11-årige søn fik den seneste power director til sin fødselsdag, men smed boksen med installationskoden væk. Kontaktede kundesupport og de leverede en ny kode. Kan ikke vurdere dette firma højt nok!!!!


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

CyberLink

I dagens Danmark er software løsninger blevet en nærmest fast del af hverdagen for langt de fleste: alt fra marketingsvirksomheder og influencere til privatpersoner og studerende benytter dagligt en eller flere applikationer til redigering, afspilning af medier, deltage i online møder, samt meget andet. De fleste kan hurtigt blive enige om, at det er vigtigt at investere i en god løsning, der passer til ens behov, for at opnå de bedste resultater. Derfor læser mange kundeanmeldelser igennem fra folk der allerede har prøvet de forskellige løsninger, for på den måde at bruge deres erfaringer til, at træffe et informeret valg.

Om Cyberlink
CyberLink Corp., som er virksomhedens fulde navn, blev grundlagt i 1996  og er i dag specialiseret inden for multimediesoftware og AI-ansigtsgenkendelsesteknologi. Virksomheden har udviklet og ejer over 200 patenterede teknologier, som er grundlaget for deres produktportefølje, der indeholder software og mobilapplikationer til afspilning af film og medier, løsninger til redigering af videoer og fotografier, samt forskellige services til sikkerhedskopiering af data og software. Virksomheden har hovedkontor i New Taipei City, Taiwan og har yderligere regionale kontorer i Japan, Holland og USA.

Produkter og Services hos Cyberlink
Cyberlink ejer og driver en netbutik, hvor man som privat forbruger eller virksomhed kan handle deres produkter og services. Netbutikken understøtter en lang række forskellige valutaer og sprog, herunder tysk, fransk og engelsk. Man kan oprette en kundekonto på virksomhedens hjemmeside, således at man i fremtiden kan foretage indkøb hurtigere gennem deres netbutik, da alle ens personlige detaljer er gemt. Man kan under sin kontokonto yderligere se tidligere indkøb, downloade softwareløsninger som man har købt, holde overblik over relevante licenser, samt mange flere funktioner.

Cyberlink udvikler og sælger primært softwareløsninger og mobile applikationer indenfor en række forskellige områder, herunder redigering af videoer, redigering af fotografier, software til ansigtsgenkendelse, løsninger til forretningskommunikation såsom videokonference og webinarer, samt mange andre. Langt de fleste af virksomhedens løsninger kan købes i forskellige udgaver, afhængigt om de ska lanvendes på mobile enheder eller PC apparater. 

Vil man købe en eller flere af virksomhedens softwareprodukter, kan man gøre dette direkte gennem deres netbutik eller gennem Itunes Store og Google Play. De fleste af virksomhedens produkter sælges som abbonnementsløsninger, således at man tegner en licensaftale med Cyrbelink, der løber over en given periode. Man kan i de fleste tilfælde vælge at betale enten månedligt eller årligt for sit køb, afhængigt af behov og budget. Man kan betale med Mastercard, Visa betalingskort, Amerikan Express og i nogle tilfælde Paypal, afhængigt af hvilken region man handler fra. Efter man har fuldført sin ordre og tegnet en licensaftale, så kan man downloade sit nye softwareprodukt gennem virksommhedens CyberLink Application Manager, som man blot skal installere på sin enhed for at starte processen. 

Komplimenter, Klager og Tips til Cyberlink
Benytter du Cyberlinks videokonference software eller måske redigerer du dine billeder og videoer med deres PowerDirector 365? Hvad end du benytter deres produkter som privatperson eller virksomhed, så vil en kundeanmeldelse fra dig være til stor gavn for alle andre, der læser med på siden her for at lære mere om Cyberlink. Det tager kun få minutter at skrive en anmeldelse og det kan hjælpe andre danskere med, at finde from til en løsning der er perfekt for dem og deres behov, og dermed spare dem en masse tid og ressourcer.