CyberVista

Alle anmeldelser

CyberVista

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

CyberVista

Stanley Kaplan begynder at undervise i kælderen i sine forældres hjem i Brooklyn. Mange af hans elever kommer fra immigrantfamilier, der er ivrige efter at tage en videregående uddannelse og få succes i Amerika.

I dag er Kaplan en af ​​de største og mest forskelligartede uddannelsesudbydere i verden med 12.000 ansatte i 28 lande, der betjener enkeltpersoner, virksomheder og universiteter rundt om i verden.

Simone Petrella er CEO og medstifter af CyberVista. Tidligere var Simone Petrella Senior Associate hos Booz Allen Hamilton, hvor hun hjalp med at opbygge firmaets cybersikkerhedspraksis i den kommercielle sektor, med fokus på etablering af cyberfusionscentre og integration af cybertrusselsefterretninger, sikkerhedsoperationer og cyberforsvarsoperationer i effektive cybersikkerhedsoperationer. I et årti ledede hun virksomhedens all-source cybertrusselsefterretningsvirksomhed inden for national sikkerhed og forsvar, hvor hun opbyggede en trusselskapacitet og et team med omfattende ekspertise inden for alle aspekter af cybertrusselsefterretninger, herunder efterretningsstøtte til defensive og offensive operationer. Hendes specialer omfattede prædiktiv cyberintelligens baseret på en forståelse af den modstridende trussel og udvikling af servicetilbud til at integrere intelligens i øvelser for at skabe realistiske cyberscenarier.

Simone modtog sin J.D. med udmærkelser fra Catholic College's Columbus School of Law og dimitterede fra Georgetown College med en B.A. i regering og en M.A. i international ret og politik. Hun er medlem af Women in International Security og er optaget som advokatvirksomhed i New York. Hun er hjemmehørende i New Jersey og har boet i Washington, D.C. siden 2000.

Du er ikke alene
Virksomheder over hele verden tager nu skridt til at sætte deres cybersikkerhedsmedarbejdere på vejen til succes. CyberVista er her for at hjælpe. Udfyld denne formular, og et medlem af CyberVista-teamet vil kontakte dig inden for 24 timer. I en indledende telefonsamtale vil vi lære mere om de problemer, du står over for, og hvordan vi kan skræddersy en løsning, der opfylder dine behov.

Privatliv
CyberVista forstår vigtigheden af ​​at beskytte dine personlige oplysninger, og vi har lavet denne privatlivspolitik for at give dig vigtige oplysninger om vores privatlivspraksis. Denne privatlivspolitik gælder, når du bruger et websted, en mobil- eller tabletapplikation eller en anden onlinetjeneste (samlet kaldet "tjenesterne"), der henviser til eller linker til denne fortrolighedspolitik

Dette er privatlivspolitikken for CyberVista ("hjemmesiden"), som drives af CyberVista ("CyberVista", "vi" eller "os"). Denne fortrolighedspolitik gælder kun for webstedet og ikke for andre websteder eller tjenester, der drives af CyberVista eller dets datterselskaber eller tilknyttede selskaber.

CyberVista respekterer sine brugeres privatliv og har udviklet denne fortrolighedspolitik for at demonstrere sit engagement i at beskytte dit privatliv. Denne privatlivspolitik ("Privatlivspolitikken") er beregnet til at beskrive for dig, brugeren af ​​webstedet, hvilke oplysninger vi kan indsamle, hvordan disse oplysninger kan bruges, med hvem de kan deles, og dine valg vedrørende sådan brug og deling. Denne privatlivspolitik gælder kun for webstedet og hvert cybervista.net-underdomæne. Denne politik gælder ikke for andre websteder eller tjenester, der drives af CyberVista eller dets datterselskaber eller tilknyttede selskaber. Denne privatlivspolitik gælder ikke for oplysninger indsamlet via andre websteder eller onlinetjenester.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om CyberVista
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.