Dashlane

Alle anmeldelser

Dashlane

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Dashlane

Hvor mange gange vil du banke dig selv i de digitale skinneben? Og hvorfor betaler vi for bekvemmelighed med vores data og autonomi? Vi har indset, at "gratis" virkelig betyder "vent venligst, mens vi sælger dine personlige data til højestbydende." Og klovneparaden af ​​hacks og databrud og Big Techs fingerpegning ser ud til at være blot endnu en forhindring i din daglige onlinerejse.

Dashlane mener, at det ikke behøver at være sådan.
Dashlane tror på, at virksomheder som dem sammen med folk som dig kan tage skridt til at genvinde deres digitaleuafhængighed uden at ofre bekvemmeligheden. De lægger alle dine adgangskoder, betalinger og personligeoplysninger ét sted, som kun du kan kontrollere. Så du kan bruge dem med det samme. Sikkert. Lige når du har brug for dem.

Og hvis den håndlavede alpaca-tørklædebutik, der tvang dig til at oprette en konto, bliver hacket, og din foretrukne adgangskode dukker op overalt på Dark Web, er de her for dig. Skift gamle, svage adgangskoder til superstærke adgangskoder med et enkelt klik, og brug en unik adgangskode hver gang uden at skulle huske det. De giver dig denne mulighed uden nogensinde selv at kende dine personlige oplysninger – fordi deres nulvidenssystem gør, at ikke engang vi kan se dem.

I de 10+ år, de har været i branchen, har Dashlane aldrig haft et sikkerhedsbrud
Dashlane bruges af mere end 20.000 virksomheder og mere end 15 millioner brugere, som har givet dem mere end 125.000 5-stjernede anmeldelser i Apple App Store og Google Play Store.

Dashlane gemmer alle dine adgangskoder, betalinger og personlige data, hvor end du har brug for det, på nettet og på enhver enhed.

- Så du kan komme lige til det, du vil gøre
- Ingen vejspærringer. Ingen afbrydelser
- Ja, vi er en adgangskodeadministrator
- Men vi kan radikalt forenkle hele dit online liv

Medarbejdere kan sikkert dele krypteredeadgangskoder med enkeltpersoner eller grupper - i stedet for at sende dem usikkert via e-mail eller Slack. Med Smart Spaces kan dit team adskille forretningsoplysninger og personlige oplysninger. Administratorer kan overvåge status for adgangskoder i en medarbejders forretningsområde uden at kompromittere privatlivets fred i deres personlige område. Hver medarbejder modtager en personlig Password Health Score, der giver dem et overblik over svage, genbrugte og kompromitterede adgangskoder. De får også besked via personlige sikkerhedsadvarsler, når deres data kan være påvirket af et brud.

Er mine adgangskoder sikre?
Ja. Dashlane bruger en amerikansk patenteret sikkerhedsarkitektur, der sikrer, at kun du har adgang til dine data - ikke engang Dashlane. For at lære, hvordan vi skabte en sikkerhedsarkitektur, der aldrig er blevet brudt, kan du læse vores sikkerhedshvidbog.

I løbet af prøveperioden vil du have adgang til alle produktfunktioner i dit valgte abonnement. Der kræves ingen betalingsmetode, før du er klar til at købe. For at sikre en vellykket prøveperiode anbefaler Dashlane, at du samler en gruppe brugere i din organisation for at give feedback under prøveperioden.

Dashlane accepterer alle større kredit-/betalingskort og kan levere indkøbsordrer efter anmodning.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Dashlane
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.