DataCamp

Alle anmeldelser

DataCamp

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

DataCamp

DataCamp blev grundlagt i 2013 og er en online platform, der har specialiseret sig i emner som datavidenskab og analyse. De tilbyder mere end 350 kurser undervist af en af ​​Datacamps 260+ ekspertinstruktører selv og topinstitutioner som Duke College.

Så hvis du er en person, der ønsker at opbygge eller uddybe dine datafærdigheder, kan DataCamp være den rigtige online platform for dig. Alle kurser er interaktive og designet, så du kan lære i dit eget tempo.

DataCamp-vurderingsdom
Datacamp er en interaktivlæringsplatform, der underviser i emner relateret til datavidenskab. Det engagerende og mundrette design af kurserne appellerer til begyndere og elever, der leder efter aktivt indhold. Kurserne og sporprogrammerne fokuserer på at tilegne sig nye færdigheder og karriereveje. Platformen fungerer på månedlige eller årlige abonnementer, der kan opsiges til enhver tid.

Hvem er DataCamp for?
Måske er du ikke sikker på, om DataCamp er den rigtige platform for dig? Så lad os kort forklare, hvad du kan forvente af DataCamp. Det er en online læringsplatform, der fokuserer på at lære datafærdigheder i dit eget tempo. Læringsmetoden er opdelt i en 4-delt proces: Vurder, lær, øv og anvend for at give eleverne en velafrundet læringsoplevelse.

DataCamp kurser
De mere end 350 kurser er mundrette og nemme at fordøje for eleverne. De kombinerer videoer med interaktive øvelser for at skabe en engagerende læringsoplevelse. Kurserne er opdelt i 3 hovedområder, herunder at lære en ny teknologi, starte din karriere og mestre en specifik færdighed

Lær en ny teknologi: Ved at følge korte videoer ledet af ekspertinstruktører og derefter anvende det, du lærer, med interaktive øvelser. Nogle af de mest populære teknologikurser inkluderer Python, R og SQL.
Karrierespor: En samling af kurser designet af brancheeksperter for at hjælpe dig med at udvide dine datafærdigheder og fremme din karriere. Nogle af de mest populære karrierespor-kurser inkluderer dataanalytiker, dataforsker og dataanalytiker.
Færdighedsspor: Få specifik ekspertise ved at lære et færdighedsspor, en samling af kurser sammensat af brancheeksperter for at hjælpe dig med at udvide dine datafærdigheder. Nogle af de mest populære Skill Track-kurser inkluderer R-programmering, import og rengøring af data og datavisualisering.

DataCamp for virksomheder
DataCamp for virksomheder er fleksibel online træning til enhver rolle, fra grundlæggende uden programmeringsfærdigheder til datavidenskab og maskinlæring. DataCamp har arbejdet med over 2.000 virksomheder, og 80 % af Fortune 1000 bruger DataCamp til at træne deres teams. DataCamp for Business fokuserer på at styrke dit team til at træffe bedre datadrevne beslutninger.

DataCamp tilbyder forskellige planer, Professional og Enterprise, som du kan prøve med en gratis prøveperiode eller gratis demo. Den professionelle plan er for mindre teams og betales pr. bruger pr. måned. Enterprise-planen er for større virksomheder og opkræves pr. time.

Datacamp har til formål at lære eleverne datafærdigheder for fremtiden og tilbyder undervisere gratis adgang. Som underviser kan du lave opgaver til dine elever og følge deres udvikling og fremskridt. Efter du har indsendt din ansøgning, kan det tage et par dage at blive godkendt.

DataCamp vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.