Deltag i spørgeskemaundersøgelser og tjen ekstra

Deltag i spørgeskemaundersøgelser og tjen ekstra
Serviceudbydere

Du har garanteret deltaget i en spørgeskemaundersøgelse før. Vi bliver jo bombarderet med dem, så snart vi har købt noget i en webshop eller har haft fat i telefonselskabet. Det bliver vi, fordi vores holdninger og erfaringer er værdifulde for mange virksomheder, for eksempel når de skal udvikle et nyt produkt. Men faktisk er der penge at tjene for dig, hvis du deltager i online undersøgelser. Du skal selvfølgelig bare vide, hvor du skal lede – og hvilke du skal undgå. Vi tager dig i hånden og hjælper dig i gang med at tjene penge på at deltage i spørgeskemaundersøgelse.

Det er bare ikke altid, lønnen eller SU’en strækker hele vejen gennem måneden. De fleste af os har prøvet at stå med minus på kontoen og ikke have råd til at betale månedens sidste udgivelser. Det er hårdt, og situationen kan virke helt umuligt. Selv hvis du bare mangler ekstra penge til noget selvforkælelse, er der råd for, hvordan det kan komme til at ske på en relativt nem ud smertefri måde. For dine holdninger og erfaringer er værdifulde, når det kommer til spørgeskemaundersøgelser.

Der er nemlig virksomheder, som er stærkt afhængige af, at mennesker som dig og mig stiller os selv og vores holdninger og erfaringer til rådighed for dem. Nogle gange handler det om en specifik type produkt, andre gange handler det om at afsøge et marked. Under alle omstændigheder, er det noget, du kan tjene lidt ekstra på. Vi vejleder dig til, hvordan du kommer i gang med at tjene penge på at deltage online undersøgelser.

Ekstra indkomst med spørgeskemaundersøgelser

Du kender det sikkert. Der mangler lige et par hundrede kroner sidst på måneden, hvis ikke du skal leve udelukkende af havregrød. Hvis du står og mangler en nem ekstra indkomst, kan du for eksempel skaffe lidt ekstra til privatøkonomien ved at stille dig til rådighed for online spørgeundersøgelser. For ja, din holdning og erfaring er penge værd.

Der findes en del sider som betaler folk med alle typer baggrund for at deltage i undersøgelser om alt mellem himmel og jord. Udforsk de forskellige muligheder og husk selvfølgelig at tjekke anmeldelserne i DanskeAnmeldelsers database over online undersøgelser, inden du takker ja til noget. Her deler danskere, som har erfaringer med de forskellige servicevirksomheder, nemlig ud af deres oplevelse. Det er selvfølgelig vigtigt at være kritisk.

Du bestemmer tid og sted

Det hele kan selvfølgelig gøres hjemmefra, så du behøver ikke at stille noget sted for at passe din tjans som deltager i spørgeskemaundersøgelser. Du kan også gøre det fra kaffebaren eller fra toget, hvis du lige har lidt ekstra tid.

Det er også dig selv, som bestemmer, hvornår du besvarer spørgeskemaerne. Nogle gange får du selvfølgelig en tidsramme af virksomhederne, fordi de gerne vil have alle svarene i hus til en bestemt dato. Men der er generelt en høj grad af frihed forbundet ved at tjene ekstra på spørgeskemaer. Sæt dig godt til rette bag tasterne, skænk dig selv en god kop et-eller-andet og få sendt nogle svar afsted.

Det er relativt nemt

Det bedste ved at deltage i sådan en spørgeskemaundersøgelse er selvfølgelig, at du kan skrabe lidt ekstra sammen til kistebunden. Men selvom din holdning eller erfaring er værdifuld for dem, der udbyder online undersøgelser, så er det en nem tjans for dig. Du skal vitterligt bare være ærlig og svare på en række spørgsmål. Så nemt er det. Og så kan du få råd til lidt ekstra forkælelse, når pengepungen ellers er ved at være tom. Der er mange studerende, der tjener nogle ekstra kroner på at deltage i undersøgelser, simpelthen fordi det er så nemt at jonglere ved siden af et studie.

Alternativer til studerende

Det er ikke nemt at leve på et SU-budget. Er du studerende og i tvivl om du har råd til det hele, kan du få hjælp af DR, som har lavet en nem og overskuelig test af studiebudgettet her og læse om andre studerendes sparetips her. Hvis du leder efter studiejob, og du ikke har lyst til at tjene penge på online undersøgelser, så er der masser af alternative jobtilbud at finde rundt omkring. Prøv for eksempel hos for eksempel Studiejob Danmark, hvor du kan oprette en profil med et CV og få notifikationer, når der kommer et job, som passer til din profil.

Hvordan gør man?

Ved at stille dig selv og dine holdninger og erfaringer til rådighed for sider som for eksempel Toluna Influencers og Opinions Land kan du ende med at slutte måneden af med sorte tal på bundlinjen i stedet for at stramme budgettet til.

Husk selvfølgelig altid at læse grundigt op på dem, du sælger dine data til. Det kan du gøre her på DanskeAnmeldelser. Husk også, at du altid har mulighed for at takke nej, hvis der er en specifik spørgeskemaundersøgelse, du ikke har lyst til at deltage i. Det er helt okay. Det er dig, der bestemmer.

Mere Serviceudbydere