Depositphotos

Alle anmeldelser

Depositphotos

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark
GfK Mini-Danmark
0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Digital FOTO
Digital FOTO
0 anmeldelser

Fotografering og illustrering er blevet mere populært en nogensinde før, i takt med at den teknologiske udvikling, samt globaliseringe...

Logo Blinkist
Blinkist
0 anmeldelser

Hvis man gerne vil læse eller lytte til e-bøger, så kan dette være meget dyrt. Med alle de forskellige muligheder der er t...

Logo Wype
Wype
0 anmeldelser

I butikker og på forskellige hjemmesider, kan det være svært at finde magasiner der er interessante. Udover at typen af magasiner...

Depositphotos

Til mange forskellige former for projekter, så kan forskellige typer filer være nødvendige. I mange tilfælde, især hvis det er til kommercielt brug, så kan man komme i problemer ved at bruge tilfældige ting fra internettet. Hvordan finder man billeder eller andet som der er sikkert at bruge? Til dette kan der bruges Depositphotos.

Om Depositphotos
Platformen Depositphotos kan betragtes som et kæmpe online lager, med ressourcer du kunne få brug for til videoer, musik eller mange andre former for projekter. Platformen har klienter fra mere end 190 lande, med 24/7 kundeservice i mere end 20 forskellige sprog. Siden januar i 2009 har Depositphotos været aktiv. Inde for nogle par måneder gav platformen adgang til mere end 1 millioner filer. I 2013 nåede tjenesten helt op på 20 millioner filer og mere end 1 million købere. Siden 2018 har Depositphotos gjort mere end 80 millioner filer tilgængelige.

Produkter og tjenester
På Depositphotos hjemmesiden er det muligt at få adgang til forskellige typer filer. Hvis du skal bruge grafik, så har de en masse millioner billeder tilgængelige, så du kan finde lige det du skal bruge til det projekt du leder efter. Derudover er det også muligt at få adgang til et hav af videoer, musik, lydeffekterog andet. Når du skal vælge en plan, så kan du betale månedligt eller årligt. Her kan du vælge et abonnement der giver adgang til en specifik mængde af de filer du skal bruge. Dette gør at du ikke betaler for adgang, til meget mere end du har brug for. Det skal dog siges at hvis du går over grænsen på dit abonnement, så skal du betale et beløb for hver fil over det. Når du vælger abonnement så kan du også vælge hvad for en filtype det er. Så behøver du ikke betale for adgang til billeder, når du f.eks. kun skal bruge videoer eller musik. Depositphotos gør det også nemmere at behandle filerne på en specifik måde, eftersom de har værktøjer tilgængelige, nogle af dem som er gratis.

Kundeservice og klager
Depositphotos har en side med ofte stillede spørgsmål, der kan svare på typiske spørgsmål. Men hvis dette ikke er nok så er der flere kontaktmuligheder. På deres hjemmeside er der en live chat så du nemt kan få kontakt til nogle af arbejderne, og stille nogle spørgsmål. Derudover så har de også en kontaktform så du kan sende dem en besked, hvor du så vil få svar over mail.

Anmeldelse
Vi opfordrer dig til at skrive om din erfaring med Depositphotos hvis du har brug eller overvejet at bruge platformen før. Her har du mulighed for at beskrive det du har lagt særligt mærke til, under brug af deres tjenester. Du bestemmer selv hvad du skriver om, dette kunne f.eks. priserne på deres abonnementer, deres udvalg af billeder, videoer, musik eller responstiden på deres kundeservice. Men hvorfor skrive en anmeldelse? Når du skriver en anmeldelse så er den offentlig, så andre mennesker kan se hvordan kvaliteten er på tjenesten. Du kan hjælpe folk der er i tvivl, til at finde ud af om de burde bruge Depositphotos.