Design Revision

Alle anmeldelser

Design Revision

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Design Revision

En vellavet hjemmeside er et vigtigt markedsføringsværktøj til en bedre online tilstedeværelse. Når folk besøger dit websted, afgør den indsats, du gør, om de bliver for at lære mere eller forlader dem med et negativt indtryk. Din virksomhed bliver bedømt på få sekunder, og du kan miste dit publikum til nogle få ensartede sider, som ikke fanger deres opmærksomhed. Det er almindeligt kendt, at oprettelse af et websted er en tidskrævende bestræbelse, der involverer at arrangere flere lag af design, skabeloner og indhold på en indbydende og engagerende måde. Et godt webstedsdesign kan understøtte din søgemaskineoptimeringsstrategi (SEO), især med visse webdesignelementer, der direkte påvirker SEO. Webdesign kan være svært at forstå, hvis du ikke er bekendt med, hvordan det fungerer, men for at sige det enkelt: Din kode skal være SEO-venlig. DesignRevision er en virksomhed, der udvikler produkter, der optimerer hjemmesideudvikling. Vi kan ikke med sikkerhed sige, at de vil dække dig. Derfor anbefaler vi, at du læser feedbacken fra DesignRevisions eksisterende kunder her, inden du overvejer et besøg på deres hjemmeside.

Om DesignRevision
DesignRevision er en softwareudviklingsvirksomhed, der hjælper designere og udviklere med at bygge og levere deres webprodukter hurtigere med kraftfulde værktøjer og moderne teknologier, mens de inspirerer dem. Virksomheden blev grundlagt i 2017.

DesignRevisions produkter og tjenester inkluderer Shards Pro, en UI-pakke med 120+ blokke, 350+ komponenter, 15 forudbyggede layoutsider og 13 samlede kategorier perfekt til digitale produkter, mobilapps, startups eller bureauer; Shards Dashboard Lite Reacts, en React admin dashboard skabelonpakke med et moderne designsystem og mange brugerdefinerede skabeloner og komponenter; og Shards Dashboard Pro Reacts, et React UI-kit med 21 brugerdefinerede skabeloner og snesevis af brugerdefinerede komponenter til admin-dashboards.

Andre inkluderer også Shards React, et premium React UI-kit med et moderne designsystem og snesevis af brugerdefinerede komponenter; Shards Dashboard Lite Vue, en Vue admin dashboard skabelonpakke med et moderne designsystem og mange brugerdefinerede skabeloner og komponenter; Shards Dashboard Pro Vue, et Vue UI-sæt med 18 brugerdefinerede skabeloner og snesevis af brugerdefinerede komponenter til admin-dashboards; og Shards Vue, et premium Vue UI-sæt med et moderne designsystem og snesevis af brugerdefinerede komponenter.

De tilbyder også Shards Dashboard Lite, en Bootstrap-skabelonpakke til admin-dashboards med mange skabeloner og komponenter; Shards Dashboard Pro, en samling af 21 håndlavede skabeloner og mange brugerdefinerede komponenter til hurtig udvikling af admin dashboard; og Shards, et moderne UI-værktøjssæt til webudviklere baseret på det populære Bootstrap 4 (endelige) framework.

Tilbyder de refusion?
Ja. De tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle deres betalte produkter, ingen stillede spørgsmål. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, bedes du udfylde kundesupportformularen på siden Min konto. Når du gør det, skal du angive den samme e-mailadresse, som du brugte, da du foretog dit køb, og nævne, at du gerne vil have pengene tilbage - de vil få dine penge tilbage til dig hurtigst muligt.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Design Revision
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.