Despize

Alle anmeldelser

Despize

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Despize

Despize er en boostendetjeneste, der hjælper sine kunder med at nå visse højder i populære onlinespil som World of Warcraft, Call of Duty og mange flere. De beskæftiger os med en rutine, så du kan nyde spillet. De hævder ikke at eje eller repræsentere andres varemærker, mærker og intellektuel ejendom - de forbliver de originale copyright-indehaveres ejendom.

Despize drives af den juridiske enhed Finaster Transfer LTD (BC 1251720). Brugeraftalen og disse vilkår skal være underlagt og fortolket i overensstemmelse med canadisk lov.

Alle produkter og tjenester, der er tilgængelige på webstedet, leveres via digitale leveringsmidler såsom e-mail eller in-game (online) tjenester. Despize leverer kun servicen gennem spillere, der har høje færdigheder i spillet. Hjemmesiden tilbyder ingen fysiske produkter eller varer og er derfor ikke forpligtet til at sende nogen varer til sine kunders adresser.

Despize garanterer ikke, at beskrivelserne af alle eller nogen produkter, der vises på hjemmesiden, er 100 % nøjagtige. Dette skyldes hovedsageligt de vanskeligheder, der er forbundet med at overholde en foreslået tidsfrist. De har dog gjort vores bedste for at beskrive indholdet af hjemmesiden og dets tjenester så præcist og realistisk som muligt.

De forbeholder sig retten til at ændre eller ændre indholdet, vilkårene, betingelserne eller politikkerne på hjemmesiden og vores respektive udvidelser til enhver tid uden varsel. Ved at bruge de tjenester, der tilbydes af webstedet, accepterer du, at Despize.com ikke er ansvarlig eller ansvarlig over for dig for nogen ændring, suspension eller afbrydelse af tjenesterne.

Når en kunde køber tjenesterne, trækkes det betalte beløb fra kundens konto og forbliver fastfrosset på Despize. Fra det øjeblik behandles ordren i vores system, og pengene, der er overført til os, forbliver på vores konto indtil det øjeblik, hvor kunden bekræfter, at ordren er gennemført. Vi overlader din ordre til en professionel spiller, som vil bruge sine færdigheder og erfaring til hurtigt at udføre de tildelte opgaver

Despize bekymrer os om deres kunders sikkerhed, så de gør deres bedste for at beskytte deres konti og bevare fortroligheden. De bruger en VPN-forbindelse til at sikre kundens konto. Alle data, der overføres via hjemmesiden, er krypteret.

Om Despize
Despize bruger en VPN-forbindelse til at sikre kundens konto. Alle data, der overføres via hjemmesiden, er krypteret. Booster modtager først betaling, når kunden bekræfter, at ordren er gennemført. Boosters gennemgår en streng screeningsproces, før de slutter sig til vores team. Alle boosting-tjenester udføres manuelt (ingen snyd, bots eller udnyttelse). Deres personale vil med glæde besvare alle dine spørgsmål via online chat eller e-mail 

Annullering
Kunder har mulighed for at annullere deres ordre og modtage en hel eller delvis refusion i følgende tilfælde:

Alle afgivne ordrer vil blive opfyldt inden for 24 timer efter køb fra AFTER. I det uheldige tilfælde, at vi ikke er i stand til at starte en ordre inden for 24 timer, har kunderne ret til at anmode om fuld tilbagebetaling af ordren, som vi vil give uden spørgsmål. Tilbagebetalinger bogføres normalt til kundens konto inden for 5-7 hverdage.

Tak fordi du læste om Despize
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Despize kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.