Det Faglige Hus

Alle anmeldelser

Det Faglige Hus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

J
John T.
Efter mine bratte ord i sidste uge og min ærgrelse over, hvad der skete med min situation med Det Faglige Hus, er jeg glad for at kunne meddele, og med stor taknemmelighed kan jeg efter en del unde...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  De rettede deres fejl

  Efter mine bratte ord i sidste uge og min ærgrelse over, hvad der skete med min situation med Det Faglige Hus, er jeg glad for at kunne meddele, og med stor taknemmelighed kan jeg efter en del undersøgelser sige, at jeg nu stadig er et vigtigt medlem for Det Faglige Hus, som jeg er meget taknemmelig for!!

  Fantastisk selskab, de taler også engelsk, og de hjælper meget med at løse selv de sværeste sager. De kunne godt gøre noget ved at få feriepenge (optjent dyrebart år), når man har fri "dagpenge", men det er national regel. De er kompetente og har hurtig svarprocent.


Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo MyHeritage

MyHeritage

0 anmeldelser

Har du nogensinde undret dig over din familiehistorie eller følt dig inspireret til at undersøge dit slægtstræ nærm...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Det Faglige Hus

I Danmark har man fagforeningsfrihed, og man kan derfor helt frit vælge, hvilken fagforening man vil starte et medlemsskab hos. Ansættelsesvilkår bør være de samme, uanset hvilken fagforening man er medlem af,  men der er dog andre vigtige aspekter at være opmærksom på, når man vil beslutte, hvilken fagforening man skal være medlem af. Støtte i forbindelse med karrierreudvikling, lønforhandling, kurser, videre læring, støtte i tilfælde af uforudset arbejdsløshed, pris for medlemsskab, samt mange andre, er ting der kan variere meget mellem de forskellige fagforeninger og a-kasser. Det er derfor vigtigt at man sikrer sig på forhånd, at man har fundet en fagforening, der lever op til de krav og behov man har, før man melder sig ind. I den forbindelse kan det være en stor fordel at læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der allerede benytter den fagforening man overvejer at melde sig ind i, således at man derigennem kan sikre sig, at den lever op op til forventningerne fra et kundeperspektiv. 

Om Det Faglige Hus
Det Faglige Hus blev oprettet i 1988, under navnet TeknikerSammenslutningen, og blev i 1998 åbnet op for medlemmer fra alle faglige baggrunde. Det Faglige Hus dækker i dag over 4 forskellige faglige organisationer, samt en a-kasse: Fagforeningen Danmark, Foreningen Danske Selvstændige, FK/TS, samt 2B - Bedst og Billigst. Det Faglige Hus har over 400 medarbejdere, herunder en række specialister, og virksomheden har adresse i Esbjerg, Postboks 512 - 6701.

Produkter og Services hos Det Faglige Hus
Hos Det Faglige Hus kan man få både faglig hjælp, juridisk rådgivning og hjælp til eventuel retssag via deres faglige konsulenterjuristerog advokater, hvis man ikke kan finde et passende kompromis med sin arbejdsgiver.
Man kan derudover modtage hjælp fra deres arbejdsskadekonsulenter og socialrådgivere i deres "Social Team", hvis man er medlem af enten fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, eller hvis man er medlem af begge. Det Faglige Hus hjælper eksempelvis med sager omhandlende sygedagpenge, arbejdsskader, ressourceforløb, m.fl. 
Hvis man har et ønske om at komme videre i sin karierre, så kan man derudover modtage karierrerådgivning gennem Det Faglige Hus. Gennem deres a-kasse faciliterer de udbetaling af både dagpenge, efterløn, samt hjælp til jobsøgning. Det er muligt, både at melde sig ind i deres fagforening og a-kasse. Dette betyder, at man er dækket i tilfælde af problemer i forbindelse med ansættelsesforhold, samt hvis man bliver ledig
Hvis man er under uddannelse på indmeldelsestidspunktet, så kan man få gratis medlemskab af fagforeningen, og potentielt også gratis medlemskab af deres a-kasse. Selv hvis man er gratis medlem, så får man den samme hjælp og service som betalende medlemmer af både fagforeningen og a-kassen.

Komplimenter, Klager og Tips til Det Faglige Hus
Er du medlem hos Det Faglige Hus? Har du tidligere været ude for, at du har haft brug for deres hjælp til enten jobsøgning, jobtræning ellerlønforhandling? Hvad end Det Faglige Hus har hjulpet med gennem dit medlemsskab, så vil vi være meget interesserede i, at høre nærmere omkring forløbet her på siden. På den måde kan du hjælpe andre med, at få bedre indblik i, hvad man kan forvente af Det Faglige Hus og om et medlemsskab er relevant for netop deres situation og behov