Digital FOTO

Alle anmeldelser

Digital FOTO

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Digital FOTO

Fotografering og illustrering er blevet mere populært en nogensinde før, i takt med at den teknologiske udvikling, samt globaliseringen, har gjort det muligt for mange flere mennesker, at få adgang til både kameraer og software til billedmanipulation og redigering. Hvor mange før ikke havde råd til et professionelt kamera, og arbejde med negativer var en kunstart der tog mange år at mestre, så kan man idag købe både software og hardware der gør det muligt for alle, at tage smukke og professionelle billeder. Derudover er der et væld af magasiner, blogs og bøger for aspirerende fotografer, og det kan derfor være svært at finde frem til, hvilke der er de mest brugbare. Derfor læser mange forbrugere nu kundeanmeldelser igennem fra andre, for på den måde at identificere de mest brugbare guides, magasiner og materialer for hobbyfotografer og professionelle.

Om Digital FOTO
Magasinet Digital Foto udgives af Bonnier Publications International A/S, en dansk udgiver hovedkontor på Strandboulevarden i centrum af København. Bonnier er en medievirksomhed, der har speciliseret sig indenfor trykte og digitale magasiner, bogserier, apps, hjemmesider, samt en række forskellige digitale tjenester. Bonnier Publications fokuserer især på at levere forskellige former for udgivelser, der alle har fokus på specielle interesser og hobbyer. Målet med deres udgivelser er, at levere indhold af høj kvalitet, der gør det muligt for alle deres læsere, at få mere ud af deres hobbyer og personlige interesser

Produkter og Services hos Digital FOTO
Digital FOTO er et forbrugermagasin, der dækker alt indenfor digital fotografering. Det henvender sig til både nybegyndere, samt erfarene fotografer, og indeholder mange forskellige sektioner, såsom inspiration, vejledning, samt tips og tricks til at tage flotte digitale billeder. I hver månedlige udgivelse kan man finde både inspiration, interviews med de bedste fotografer i både Danmark og udlandet, gør det selv artikler der viser, hvordan man tager de helt perfekte billeder, kurser i redigering og andre former for billedmanipulering, test af forskellige kameraer, udstyr og tilbehør til fotografer, samt mange flere forskellige ting.
Udover selve magasinet kan man gennem Digital FOTO få adgang til mange forskellige online kurser, der er relevante for fotografer, videomaterialer, e-bøger og meget andet, alt med henblik på at hjælpe læserne med, at få så meget ud af fotografering som muligt.
Vælger man at bestille magasinet Digital FOTO via hjemmesiden, så kan man tegne et abonnement. Normalt vil der være et tilbud tilgængeligt på bestillingstidspunktet, så man ved præcis, hvor mange måneder man binder sig til. Herefter får man tilsendt en fysisk kopi af magasinet hver måned, samt gratis adgang til magasinet via tablet, Ipad og telefon. Efter bindingsperioden er udløbet, så fortsætter man i et løbende abonnement, som og man kan opsige når man ønsker det. 

Komplimenter, Klager og Tips til Digital FOTO
Har du tidligere abonneret på Digital FOTO, eller du modtager måske stadig magasinet hver måned? Hvad end du er tidligere eller nuværende abonnent, så er vi meget interesserede i, at høre nærmere omkring dine erfaringer med Digital FOTO her på siden. Din anmeldelse kan være til stor hjælp for andre, der overvejer at tegne abonnement på dette magasin. På den måde kan de lære af dine erfaringer, og derigennem bedre vurdere, om Digital FOTO magasinet lever op til deres forventninger.