easyfaM

Alle anmeldelser

easyfaM

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

easyfaM

easyfaM fra Vertical Solutions er gårdstyrings- og regnskabssoftware, der hjælper landmænd og ranchere med at forenkle deres registrering af afgrøder, husdyr, inventar og mere. Funktionerne omfatter afstemningafopgørelser, checkudskrivning, indtægtssporing og løn. EasyFarm 8.3 Lite-versionen, der udelukkende er designet til gårdregnskab og -styring, er tilgængelig for et engangsgeby.

Hvad kan EasyFarm?
EasyFarm hjælper uafhængige landmænd og ranchledere, der ønsker at spore deres husstands- eller personlige udgifter og landbrugsudgifter gennem den samme platform. Det er en integreret regnskabs- og bedriftsstyringssoftware, hvilket betyder, at du kan bruge den til at håndtere salg, udgifter og andrefinansielletransaktioner, mens du også har evnen til at styre afgrøder, husdyr og andre operationer, der ikke nødvendigvis involverer regnskab.

Hvad er EasyFarm særdeles velegnet til?
Ikke-inkorporerede landmænd: Selvstændige landmænd kan bruge EasyFarm til at administrere regnskabet for deres bedrift og rapportere deres landbrugsindkomst eller -tab på formular 1040, skema F.

Landmænd, der blander personlige og landbrugsmidler: EasyFarm tilbyder en enkelt platform, hvor du kan administrere både landbrugsmidler og familieudgifter uden for landbruget på den samme bankkonto.
Landmænd søger administrationssoftware ud over regnskab: Ud over regnskabsfunktioner understøtter

EasyFarm også til afgrøde- og husdyrstyring
Landmænd, der har brug for mobilregnskab: EasyFarmHand Android-appen er en dyr tilføjelse til Crop and Field Manager og har ikke de funktioner, du skal bruge til mobilregnskab. Hvis du har brug for en dedikeret app til mobilregnskab, så overvej QuickBooks Online eller et af disse fantastiske QuickBooks-alternativer.

Landbrugsvirksomheder med interne regnskabsfolk: grænsefladen er designet til landmænd, så professionelle revisorer kan finde det klodset og ineffektivt. Arbejder du med en revisor, kan CenterPoint Regnskab være et godt alternativ.

Landmænd, der administrerer jord for andre: EasyFarm har ikke faktureringsfunktioner til bedriftsadministration som Farmer's Office, som lader dig fakturere dine jordejere for bedriftsadministrationstjenester.
Leder du efter noget anderledes? Hvis du har brug for grundlæggende regnskaber frem for landmænds regnskabsfunktioner, så tjek vores guide til den bedste regnskabssoftware til små virksomheder.

Oversigt over konti
Programmet inkluderer en kontoplan, der allerede er oprettet for landbruget, men den er fleksibel nok til at tilpasse sig dine behov. Du kan oprette så mange transaktionskonti, som du har brug for, og du kan nemt tilføje og redigere underkonti under hver konto:

EasyFarm Kontoplan
EasyFarms kontoplan er unik ved, at den indeholder meget specifikke kontotyper. De forskellige kontotyper gør det muligt for programmet at forstå den transaktion, du indtaster, og registrere de unikke oplysninger for den pågældende transaktion. For eksempel, hvis du vælger "Køb kalve", reducerer programmet ikke kun din checkkonto for udgifter, men giver også en fane i checkudstedelsesvinduet, hvor du kan registrere mængden og vægten af ​​kalve købt til lagerformål.

Kreditormodulet giver dig mulighed for at udstede og spore fakturaer og derefter spore betalinger for disse fakturaer. Det tilbydes som et tilføjelsesmodul til enhver version af EasyFarm.

easyfaM vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.