Edrawsoft

Alle anmeldelser

Edrawsoft

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frederik U.
Hvis du leder efter de bedste produkter på markedet, der tilbyder de bedste funktioner inden for Mindmapping, Infographics, Project Management, er edraw din bedste mulighed. Den bedste brugergrænse...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Den perfekte løsning til min virksomhed

  Hvis du leder efter de bedste produkter på markedet, der tilbyder de bedste funktioner inden for Mindmapping, Infographics, Project Management, er edraw din bedste mulighed. Den bedste brugergrænseflade af produkterne, den hurtige kundeservice og den rimeligt prissatte software kan være med til at øge forretningsværdien og også hjælpe med væksten i organisationen.

  Alle edraw-produkterne har evnen til at forbinde filer og desuden fremragende funktioner og samarbejdsfunktioner. den ekstra deling/synkronisering på tværs af enheder har også tilføjet den mest effektive værdi til varen, fordi flere brugere kan få adgang til og revidere oplysningerne. Evnen til at gemme masser af og eksportere på forskellige filtypenavne er desuden en anden fordel, som edraw-værktøjer giver.


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Edrawsoft

Edrawsoft's vision er at fokusere på at levere udarbejdelsesløsninger, der gør deres kunder i stand til at udføre deres arbejde med maksimal produktivitet, minimal indsats, minimal tid og til en overkommelig pris. De mener, at god software ikke behøver at være dyrt og bør være overkommelig for alle.

Edrawsoft's produktlinjer inkluderer en række diagramprogrammer, der giver dig mulighed for at skabe forretnings- og tekniske diagrammer, der dokumenterer og organiserer komplekse ideer, processer og systemer. Alle deres produkter er shareware, hvilket betyder, at du kan prøve softwaren, før du køber den. På denne måde kan de være sikre på, at det program, du køber, opfylder dine behov.

Edrawsoft styrker nogle af de bedste virksomheder
Edrawsoft er en pålidelig leverandør af grafisk diagramsoftware og kontorkomponenter til nogle af verdens mest kendte mærker. 

EdrawMax er et kraftfuldt, alt-i-én, men alligevel brugervenligt diagramværktøj, der giver dig mulighed for at visualisere dine ideer uden besvær. Med EdrawMax kan du oprette og tilpasse flowcharts, Venn-diagrammer, mindmaps, organisationsdiagrammer, Gantt-diagrammer, UML-diagrammer, elektriske tegninger, genogrammer, blueprints og mere.

EdrawMax giver begyndere og professionelle de mest avancerede funktioner til at skabe professionelt udseende diagrammer nemmere, hurtigere og billigere! Med EdrawMax kan du oprette mere end 280 typer diagrammer, og det er et godt Visio-alternativ. Kraftige værktøjssæt, men en super brugervenlig grænseflade gør det nemt for brugere på ethvert niveau at komme i gang.

For at lære mere om Edrawsoft's planer og tilgængelige funktioner, besøg venligst deres prisside og vælg den bedste løsning, der passer til dine behov.

Hvordan kan jeg prøve Edrawsoft før jeg køber?
Edrawsoft tilbyder en 15-dages gratis prøveperiode. Edraw MindMaster og Edraw Max Online tilbyder både en gratis og pro version. Pro-versionen kræver et abonnement eller en licens.

Hvad er EdrawMind?
EdrawMind er designet til at skabe nye visuelle innovationer og integrere dine bullet points i et overordnet mindmap. Med EdrawMind kan du sortere dine tanker og ideer for at finde løsninger på problemer.

Skabelonerne integreret i EdrawMind er omfattende og dækker alle relaterede felter. Nyt design og varierede stilarter er blevet kernekompetencen hos EdrawMind. Den slide-baserede præsentationsfunktion giver brugerne mulighed for at integrere mindmapping og præsentation i høj grad. Det er nemt at oprette diassider automatisk med et enkelt klik.

Du kan indsætte forskellige typer objekter i emner og mindmaps i EdrawMind, såsom relationslinjer, billedforklaringer, grænser, oversigter, highlights, clipart, billeder, hyperlinks, vedhæftede filer, noter, kommentarer og tags. Edraw EdrawMind giver dig en nem måde at oprette mindmaps på Windows, Mac og Linux. Download det og nyd dets mange temaer og skabeloner, kraftfulde værktøjssæt og fantastiske præsentations- og delingsmuligheder.

Tilmelding/Aktivering
En enkelt registreret kopi af Edraw giver en bruger mulighed for at installere og aktivere Edraw-produkter på to computere, så længe denne bruger er den eneste bruger af en autoriseret licens på de to computere. (Du kan f.eks. installere enhver Edraw-software på din kontorcomputer og din hjemmecomputer.) Hvis ti forskellige arbejdsstationer på netværket får adgang til Edraw-programmet, skal du bruge én Edraw-licens til ti brugere, uanset om de bruger Edraw asynkront eller samtidigt .

Du kan aktivere softwaren med eller uden internettet. Når du har gennemført aktiveringen, konverteres prøveversionen til en fuld version. Med en registreret kopi af Edraw kan du oprette et ubegrænset antal frit distribuerbare, royaltyfrie Edraw-dokumenter.

Har du også prøvet Edrawsoft's produkt?
- Så vil vi meget gerne høre om din erfaring og anmeldelse her på vores side.