Elephant Drive

Alle anmeldelser

Elephant Drive

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Elephant Drive

Elephant Drive er en kraftfuld cloud-lagringsplatform til alle dine enheder, inklusiv netværksservere. Tjenesten tilbyder topfunktioner, herunder end-to-end-kryptering, problemfri synkronisering og nem filgendannelse

Funktioner
ElephantDrive tilbyder alle de avancerede funktioner, vi forventer fra en top-notch cloud storage platform.

For det første giver denne platform dig mulighed for automatisk at synkronisere filer mellem alle dine enheder i skyen og med hinanden. Elephant Drive gemmer automatisk gamle versioner af dine filer og organiserer dem efter dato, så du nemt kan gendanne et arkiv af dine data efter et malwareangreb. Selvfølgelig har du præcis kontrol over versionsopbevaring, så du kan begrænse, hvor meget lagerplads dine arkiverede data optager.

Derudover kunne vi godt lide, at Elephant Drive gør det nemt at dele filer. Du kan dele hele mapper for at synkronisere mellem brugere. Alternativt lader Elephant Drive dig dele individuelle filer via links, der kan beskyttes med adgangskode for sikkerhed.

Det, der gør ElephantDrive til noget særligt, er, at det virker på stort set alle enheder, inklusiv Windows, Mac, Linux, iOS og Android. Vigtigt er det, at Elephant Drive kan sikkerhedskopiere data fra eksterne harddiske og netværkstilsluttede lagerenheder (NAS), så du kan bruge denne service til at arkivere data fra både Windows- og Linux-servere.

Interface og brug
Når du har oprettet en onlinekonto, skal du downloade klienten for hver af dine enheder for at uploade filer. Du kan ikke bare trække og slippe filer i din browser, og der er ikke noget browserbaseret uploadværktøj, du kan bruge.

Filerne i Backup-mappen uploades simpelthen til skyen, når de placeres i mappen. Filerne i mappen Everywhere synkroniseres mellem skyen og din computer og gøres tilgængelige i mappen Everywhere på dine andre enheder eller i ElephantDrive-mobilappen.

Elephant Drive-mobilappen er lidt klodset og afspejler mappestrukturen for desktops. Alligevel er det ikke svært at navigere, og vi kunne godt lide, at appen automatisk sikkerhedskopierer billeder og andre medier fra din enhed.

Support
Elephant Drive tilbyder overraskende lidt støtte. Hjemmebrugere kan kun kontakte support via live chat, mens erhvervsbrugere skal arrangere et telefonopkald. Kun virksomhedsbrugere kan til enhver tid blot ringe til supportteamet.

Virksomhedens online vidensbase er ret omfattende, men det er måske ikke megen trøst, hvis du har et problem med din konto og ikke kan få adgang til dine filer, når du har brug for dem.

Sikkerhed
Elephant Drive bruger 256-bit kryptering AES til at beskytte dine data. Platformen bruger end-to-end-kryptering, hvilket betyder, at dine filer krypteres på din enhed, før de overføres til skyen.

Især tilbyder ElephantDrive ikke nul-viden-kryptering. Det betyder, at virksomheden administrerer din krypteringsnøgle, så teoretisk set kunne nogen hos ElephantDrive få adgang til dine filer. Vi kunne godt lide, at ElephantDrive afslørede sin privatlivspolitik, men dette er stadig et problem for de mest følsomme opbevaringsbehov.

Elephant Drive vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.