Elfsight

Alle anmeldelser

Elfsight

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Elfsight

Hvordan kan du præsentere din virksomhed på en velstruktureret, informativ og attraktiv måde? Det er nemt! Bare tilføj et gratis Om os-plugin fra Elfsight, og fyld det med lokkende indhold: Tilføj billeder eller en velkomstvideo, og introducer vigtige brandmål. Glem ikke dit professionelle team og introducer hver person med detaljerede oplysninger hos VC: Navn, stilling, pligter og resultater, korte kontaktoplysninger osv. Vis, at du er dine kunders tillid og loyalitet værd!

Skab struktur og fremhæv nøglestyrker
Præsenter din virksomhed for at blive mere åben og troværdig over for dine kunder. Vælg et af de foruddefineredelayouts (Slider, Grid, Masonry og mange flere), og gør alle brugeres opmærksomhed på de fordele, de kan opnå ved at arbejde sammen med dig. Når du klikker på de individuelle kort for dit team eller projekt, åbnes de i en popup, der indeholder vigtige detaljer eller kontaktoplysninger. Brug Elfsight About Us-pluginnet og få flere webstedsbrugere til at lære din virksomhed bedre at kende.

Brug et præ-designet farveskema eller skab dit eget koncept
Elfsights udviklere tilbyder et unikt værktøj til ikke-specialister - en farveskemagenerator, der skaber en palet, du kan bruge til at skabe din bedste Om os-widget helt selv. Vælg blot hovedfarven, en lys eller mørk tilstand, og lad den indbyggede farvedesigner indstille alt for dig. Hvis du vil have et unikt udseende til widgetten, kan du også ændre alle komponenterne separat: Baggrund, VC-kort, faner, popup og så videre. Se alle ændringerne i realtid uden at skulle bruge timer på at programmere og tilpasse.

Elfsights utrolige teams af designere og udviklere arbejder i øjeblikket på strukturen og funktionaliteten af ​​plugin. Der vil være en lang række funktioner. Du vil være i stand til at tilføje det bedste plugin til siden Om os på en sådan måde, at det bliver en komplet del af din hjemmeside. I den nærmeste fremtid vil du være i stand til at se alle funktionerne og oprette widgetten, vent og se!

Introducer din virksomhed og dit brandkoncept
Forklar dine besøgende på hjemmesiden, hvad din virksomhed står for, og fremhæv dit brandshovedmål og styrker på den mest attraktive måde. Fortæl dem om mennesker, de kan regne med. Giv dine virksomhedsmedlemmer alle nyttige kontaktoplysninger: Links, e-mail osv. Bevis, at du kan regne med
Øg brugerengagement og loyalitet. Engager flere brugere på din hjemmeside med firma- eller teambilleder, velkomstvideoer og citater. Få dem til at interessere sig for dit brand.

Hvordan var det at prøve Elfsight?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Elfsight. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.