Envato

Alle anmeldelser

Envato

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Envato

At finde materiale som man kan bruge til sine kreative projekter, kan ofte være svært. I mange tilfælde så kan det være at man skal bruge lyd, video, billeder og mange andre ting til sine projekter. Det er ikke ligefrem nemt at vælge imellem alle de tjenester derude, som der typisk kun er rettet mod en af tingene. Det ville være dejligere hvis man kunne finde alle disse ting på én samlet side, eftersom dette gør søgning hurtigere og mere effektiv, så man kan bruge mere tid på sit projekt.

Om Envato
Med en brugerorienteret oplevelse i tankerne, prøver Envato at gøre det nemmere at finde professionelt materiale. Med en masse velkendte navne bag sig, så kan du være sikker på at Envato faktisk er blevet brugt til professionelt arbejde. Med kontorer mange steder, så er Envato en virksomhed der gør at de har nok arbejdere, til at kunne gøre kreativt arbejde til en billigere og mere effektiv proces. Hvert år har de mere end 2 millioner kunder, med mere end 600 arbejdere globalt.

Produkter og tjenester
Envato gør det nemt for dig at finde billeder, videoer, lydeffekter, musik og meget mere. Dette tilbyder de til overskuelige priser, så de kan hjælpe dig med at finde materialer til dit kreative projekt. Derudover tilbyder Envato også en del redskaber der gør det nemt for dig at udvikler logoer og andet. Hvis du overvejer at bruge tjenesten, men ikke er sikker på dine egne kreative evner, så har Envato kurser som der kan hjælpe dig med at starte og gennemføre dit projekt. Dette kan være meget nyttigt hvis du overvejer at bruge tjenesten men ikke er sikker på om du har erfaringen til at bruge den. Envato tilbyder mere end nævnt her. Alt dette og mere kan findes på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Hvis du er i tvivl om licensering, priser eller andet, så har Envato gjort det nemt at få svar på. Ved at gå til hjælpecenteret på deres hjemmeside, så kan du søge efter det problem eller spørgsmål du har. Her har du mulighed for at få svar på dit spørgsmål, nemt og hurtigt. Hvis dette ikke hjælper, så bliver man nød til at kontakte deres kundeservice, men hvordan gør man dette? Envato har et forum der gør det nemt at spørge andre i fælleskabet, som der har brugt Envato før. Derudover så har Envato også en blog, som der gør at man kan læse om forskellige emner inde for kreativt arbejde, professionelle elementer og mere.

Anmeldelse
DanskeAnmeldelser fungerer på grund af meningerne forskellige mennesker har om forskellige tjenester. Hvis du har erfaring med Envato eller hvis der var noget der holdte dig fra at bruge det, så kan du skrive om dette her. Din mening kan komme andre til nytte, som der gerne vil vide hvordan tjenesten var at bruge. Din anmeldelse kan også være brugbar for andre der leder efter folk, der har haft den samme erfaring. Så hvis du har noget information du tror der kunne være nyttigt for andre mennesker, så kan dette deles her.