Er fibernet i virksomheden en god idé?

Er fibernet i virksomheden en god idé?
Serviceudbydere

Flere og flere virksomheder går over til at bruge fiber til at gå på nettet. Formålet er at få bedre internet, mindre støj på linjen og mere effektivt online arbejde. En god forbindelse på arbejdet betyder nemlig en bedre bundlinje, og en mindre god kan være skadeligt for omsætningen. Men er fibernet i virksomheden en god idé? Få svaret her.

Hvis du skulle svare helt ærligt, tror du så, at du ville kunne leve uden internet? Det er imponerende, hvis du svarer ja, men det er nok mere sandsynligt, at svaret er nej – i hvert fald hvis du er som de fleste danskere. Vi bruger nemlig internettet til alverdens formål både i vores arbejdsliv og vores privatliv. En god forbindelse er derfor guld værd, og derfor går nogle over til en fiberløsning.

Sådan får du fibernet

Du kan blandt andet bestille fibernet hos global connect, som udbyder løsninger til erhverv. På deres hjemmeside kan du indtaste navnet på dit firma, samt CVR-nummer, og så kan du hurtigt blive klogere på, om du kan få dækning med fiber i virksomheden. Der kan være en del fordele ved dén beslutning, og nogle af dem kan du læse om nedenfor.

Derfor er fibernet i virksomheden en god idé

Fibernet i virksomheden kan være en god idé, hvis:

• Du oplever støj på linjen, fx i form af et langsomt internet eller en forbindelse, der hakker.

• Hvis medarbejderne klager og er frustrerede over, at nettet ikke virker, som det skal.

• Din omsætning er farvet af, at arbejdet ikke kan foregå så effektivt, som det burde.

• Du oplever, at der er “kø” på internettet - altså at der lader til at være for mange på linjen på én gang, og hastigheden derfor bliver sænket.

I mange virksomheder, hvor der er problemer med internettet, kan det skyldes det samme fænomen. Virksomheder i nærheden, eller private brugere, kan være online på den samme linje som dig og dine medarbejdere. Det gør internettet langsomt og dårligt, og det skaber en ærgerlig stemning på arbejdspladsen.

Fibernet kan være en god løsning, fordi I slipper for at have den samme form for trafik på linjen. Hastigheden vil skyde i vejret, og det vil være stabilt at arbejde online, også selvom alle medarbejdere bruger nettet på én gang.

Devices som printere kan også sagtens tilkobles, og download og upload vil glide. Alt i alt må det altså siges, at fibernet i virksomheder kan være en ret god idé, og det kan bestemt betale sig at undersøge mulighederne.

Mere Serviceudbydere