ESET

Alle anmeldelser

ESET

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Christoffer J.
ESET er hver en øre værd. Alternativerne med tab af data, harddisk eller identitetstyveri gør dette til en no brainer for mig. Mine enheder er beskyttede, opdateringer er hyppige, men de er ikke ge...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Troværdig hjemmeside

  ESET er hver en øre værd. Alternativerne med tab af data, harddisk eller identitetstyveri gør dette til en no brainer for mig. Mine enheder er beskyttede, opdateringer er hyppige, men de er ikke generende. Opdateringer tager normalt et par sekunder. Jeg vil have disse opdateringer, & at vide, at nogen inklusive mig selv arbejder på at forhindre hackere i at skade folk. Jeg har ikke set en forringelse af den samlede hastighed. Nederste linje, lav din research og stil disse folk spørgsmål. Jeg kan godt lide dette, det er pålideligt nyttigt og også nemt. Vil helt klart anbefale jer til mine venner


Andre læste også

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo EuropCar

EuropCar

1 anmeldelser

Lej en bil, nemt og enkelt i hele Danmark. Udlejning og Leasing af biler i alle størrelser til Private og Erhvervskunder. Om Europcar Fi...

ESET

Vi tænker meget over vores sikkerhed i hverdagen. Der er alarm på huset, der er også alarm på bilen, og vi er forsikrede på alle områder, men der er mange af os, som ikke sikrer vores onlineprodukter som telefon, computere og tablets godt nok. Derfor har vi brug for et firma som ESET. Det er nemlig specialister, som er med til at sikre, at vi kan bevæge os ud i det digitale med den samme sikkerhed, som når vi fysisk bevæger os rundt alle andre steder. ESET er dem, som er med til at sikre din vej rundt i den digitale jungle, uden du støder på de store rovdyr, og du samtidig sikret, at du let og hurtigt kan navigere rundt på de hjemmesider, du gerne vil besøge.

Om ESET
ESET er et firma, som har mere end 30 års erfaring i at sikre os, når vi bevæger os ud i den digitale verden. De har været med, siden vi brugte telefonlinjen i huset, hvis vi skulle online med vores computere, og de er stadig en af de førende i verden med kontorer i over 50 lande. Der er mange, både private og firmaer, som bruger deres mange services for at sikre deres onlinesikkerhed er i top. Eset har selvfølgelig nogle værdier, som de går højt op i, og de stræber altid efter at være den bedste, også selv om det betyder, de skal gå en vej, som langt fra er den letteste, for det gælder om at have ambitionerne i orden og leve op til det, som man vil opnå hver eneste gang.

Services hos ESET
Hos ESET får du sikkerhed. Sikkerhed når du bevæger dig ud på det digitale marked. Det er nemlig blevet mere og mere vigtigt, at vores sikkerhed online er helt i top, for der er næsten flere svindlere online, end der er svindlere i den virkelige verden. ESET er foregangsmændene på alle områder, og de går ikke altid den letteste vej for at finde det, som er bedst for kunderne. Faktisk så er de rigtig gode til ikke at gå den vej, alle andre gør, og det er også med til at sikre dem en førende plads på markedet.

Klager og kundeservice
Når du vil have fat i ESET og i deres kundeservice, fordi du har et spørgsmål til et af deres mange produkter, eller fordi du måske vil klage, så er det noget, som du kan gøre ganske let, for der er hurtig adgang til oplysninger om mail og telefonnumre, som du kan bruge. Det giver sig selv at de svarer hurtigere, når du ringer til dem, men også på mail får du et hurtigt og kompetent svar fra deres dygtige medarbejdere, og det er samme gode service til alle.

Anmeldelse af ESET
Vi kigger næsten alle online, når vi skal finde et nyt firma at handle med, og vi bruger gerne de sider, hvor andre kunder bedømmer firmaerne.Der er nu kommet en ny hjemmeside, hvor du som kunde selv kan blive en del af det kor, som bedømmer firmaerne, og du kan være mere objektiv og konstruktiv her. Det er noget, som mange andre kunder i fremtiden vil kunne bruge til at vælge det rigtige firma, og firmaerne selv vil kunne bruge din bedømmelse til at forbedre deres service.