Eurosender

Alle anmeldelser

Eurosender

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

E
Erik O.
Intet problem med hjemmesiden og praktisk for mig. Papirarbejdet blev meget rettidigt sendt tilbage til mig. Kun i øjeblikket er pakken ikke afhentet endnu kl. 14.45. Men der er stadig tid i dag. O...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed virksomhed

  Intet problem med hjemmesiden og praktisk for mig. Papirarbejdet blev meget rettidigt sendt tilbage til mig. Kun i øjeblikket er pakken ikke afhentet endnu kl. 14.45. Men der er stadig tid i dag. Opgaven var at sende en palle fra Danmark til Frankrig. Processen var nem, priserne var konkurrencedygtige. Eneste mærkelige pointe var, at anmodningen om gennemgang kom længe før pakken overhovedet blev sendt.

  Jeg bruger eurosender, hver gang jeg vil sende nogle værdifulde varer til Italien eller fra Italien til Irland. Hjemmesiden er meget brugervenlig, og jeg har aldrig haft nogen problemer, da jeg afgav en ordre. Kundeservice er også fremragende.


Andre læste også

Logo Shipito

Shipito

0 anmeldelser

Mange produkter er billigere i USA, men sælgere og websteder sender ikke direkte til internationale adresser. Det er her Shipito kan hjæ...

Logo Shipping Easy

Shipping Easy

0 anmeldelser

Shipping Easy er en cloud-baseret forsendelsesløsning til e-handelsvirksomheder. Virksomhedsejere vælger softwareplatforme som Shippin...

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Eurosender

I takt med den stigende globalisering, er der nu flere privatpersoner og virksomheder end nogensinde før, der sender pakker, varer og produkter både indenlands, såvel som på tværs af landegrænser. Der er derfor et stort antal logistikleverandør man kan vælge mellem, hvor man både kan finde forskellige prisklasser og kvalitet. Derfor læser langt de fleste kundeanmeldelser igennem fra andre danskere, hvis de ikke selv i forvejen har erfaring med de forskellige virksomheder, således at de kan være mere sikre på, at de får valgt den rette løsning.

Om Eurosender
Virksomheden blev grundlagt i 2014 i Slovenien, af de to iværksættere Tim Potočnik og Jan Štefe. I dag har Eurosender tre kontorer i henholdvis Slovenien, Ukraine og Luxembourg, hvor de har adskillige ansatte. Siden virksomheden blev etableret, har de samarbejdet med en lang række forskellige leveringspartnere, såsom DHL, Parcelly, GLS og DPD, samt mange andre.

Produkter og Services hos Eurosender
Virksomheden Eurosender er en global logistikpartner, der tilbyder mange forskellige former for transportløsninger og lageropbevaring til både private forbrugere og virksomhedsejere verden over. Eurosender skræddersyer deres løsninger til hver enkelt kunde efter behov, og i den forbindelse kan man vælge mellem forskellige services, såsom dør-til-dør-transport-, lager- og distributionstjenester på verdensplan. Henvender man sig til virksomheden med nærmere oplysninger omkring sine behov, så hjælper de med at finde en passende løsning, baseret på størrelse af last, eller hvor længe man har behov for at få opbevaret sine produkter.

Man kan hos Eurosender vælge mellem en lang række forskellige leveringsmuligheder, baseret på budget, produktstørrelse, samt hvor hurtigt man ønsker varerne leveret. Blandt de tilgængelige leveringsmuligheder kan man finde express levering, standard levering, varevognslevering, container levering, samt mange andre. Man oplyser i den forbindelse hvor mange varer man ønsker at sende, eller hvor meget de vejer, således at virksomheden bedst kan beregne, hvorvidt skal sendes som pakker, paller eller containere. Overordnet set kan virksomheden både tilbyde levering til søs, i luften, via togbaner eller via kørsel. Alle de forskellige tilbud har forskellige priser, afhængigt af varighed og antal produkter der skal fragtes. 

Man kan indtaste sine fragtkriterier på virksomhedens hjemmeside, hvor man kan se de forskellige løsninger og priser virksomheden tilbyder, og dernæst foretage en bestilling direkte på hjemmesiden, hvis man finder en forsendelses-mulighed som man ønsker at anvende. Alternativt kan man sende en e-mail til Eurosender, eller ringe dem op, således at de kan hjælpe med at finde den rette løsning. I forbindelse med betaling kan man anvende en rækkke forskellige betalingsformer, herunder betaling med kreditkort, PayPal,  bankoverførsel eller betaling ved brug af brugerkreditter. Når man har udfyldt bestillingsformularen og afsluttet betalingsprocessen, så vil man efterfølgende modtage en e-mail, der oplyser at status på ordren er 'betalt'. Dette betyder, at Erosender har modtaget ordren, og at den vil blive videresendt og behandlet hos en relevant logistikleverandør.

Komplimenter, Klager og Tips til Eurosender
Har du et par minutter, til at hjælpe andre danskere med at træffe en beslutning omkring hvilken leveringspartner, der passer bedst til netop deres behov? Selv en kort kundeanmeldelse på danskeanmeldelser.dk kan spare andre både tid, penge og besvær og mange vil sætte pris på at læse, hvad du sunes om Eurosender.